Wie zijn wij?

Naviva Kraamzorg vormt samen met Yunio Kraamzorg de Naviva Groep. Met 16.000 cliënten per jaar zijn we de op een na grootste kraamzorgaanbieder van Nederland. We staan garant voor de beste start voor moeder en kind met professionele zorg en persoonlijke aandacht.

Naviva Kraamzorg is in 2007 ontstaan uit het samengaan van de kraamzorgafdelingen van Carinova, Vérian, Zorggroep Oude en Nieuwe Land en Kraamzorg Twente. In 2014 is Yunio Kraamzorg overgenomen en samen vormen we de Naviva Groep. Met 1000 medewerkers bieden we jaarlijks kraamzorg in 16.000 gezinnen in Flevoland, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Utrecht. Het kantoor van de Naviva Groep is gevestigd in Deventer.

Juist omdat we groot zijn kunnen onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en specialiseren. We investeren veel in kwaliteit, scholing en innovatie. Hierdoor kunnen we jou, je kindje en je gezin de beste zorg volgens de laatste inzichten bieden.

Naviva Kraamzorg werkt buurtgericht. Jouw kraamverzorgende komt zo veel mogelijk uit jouw omgeving. In principe krijg je altijd één kraamverzorgende in je kraamtijd. Dat voelt vertrouwd en dichtbij. We zijn weliswaar een grote organisatie, maar persoonlijke aandacht voor jou, je kindje en jullie gezin vinden wij erg belangrijk.

Meer weten over onze organisatie? kijk dan hier.