De app downloaden en activeren

Nadat je inschrijving bij Naviva is bevestigd, ontvang je een persoonlijke uitnodiging om de app te installeren. Dit is in de regel 1 tot 2 dagen nadat je je bij ons hebt aangemeld. Je vindt Nieuw Leven in de Playstore en Apple Store. Download de app en installeer ‘m (alvast) op jouw smartphone of tablet. Je kunt inloggen met je Naviva-cliëntnummer en je eigen mailadres.

  • Hulp nodig? Stuur een mail naar klantenservice@naviva.nl of bel ons op werkdagen tussen 09.00 – 17.00 op 088 – 7777 666

Mail gemist of kwijtgeraakt? Download en installeer de Nieuw Leven app en log in met je mailadres en je Naviva cliëntnummer.

De app tijdens de zwangerschap

naviva app

Op basis van jouw uitgerekende datum ontvang je elke week informatie die past bij de fase van jouw zwangerschap. Er komt een groot aantal onderwerpen aan bod met artikelen, video’s en checklijsten: gezond zwanger zijn en blijven, praktische zaken die je moet regelen, voorbereiden op je bevalling en de ontwikkeling van je kindje. Je kunt altijd vooruit en weer terugbladeren in de app. Bovendien krijg je toegang tot de bibliotheek en kun je specifiek zoeken op onderwerpen. Ook aan je partner is gedacht!

De app in je kraamweek

In de kraamweek geeft je kraamverzorgende instructie, adviezen en voorlichting. In de app vind je alle informatie die ze met je deelt terug. Superhandig om even terug te kijken hoe je bijvoorbeeld je kindje in bad doet, de temperatuur opneemt of een luier verschoont. Of om je alvast voor te bereiden op de babymassage die je wilt geven of een andere voedingshouding uit wilt proberen. De app helpt je om de verzorging van je kindje zelfstandig te doen en optimaal te herstellen van je bevalling. Je hebt met Nieuw Leven altijd alle belangrijke informatie binnen handbereik. Je kraamverzorgende verwijst in de kraamweek regelmatig naar de app en waar je welke video’s en artikelen kunt vinden.

De app na de kraamweek

Je kraamverzorgende is maximaal tien dagen na de geboorte bij je en dan zit de kraamweek erop. Met de app laten we je gelukkig niet alleen! Want ook na de kraamtijd heb je vast nog vragen of twijfels. Fijn dus om via de app op te zoeken hoe het ook alweer zat en een video terug te kijken. Daarnaast ontvang je 6 keer een wekelijkse update met belangrijke informatie over jouw herstel, de zorg voor je kindje en praktische zaken, zoals het eerste bezoek aan het consultatiebureau.

Digitale ondersteuning

De Nieuw Leven is onderdeel van ons digitale zorgaanbod. Naast de zorg bij jou thuis ondersteunt Naviva je graag op andere manieren. Met de app, een e-consult en de DOK-mailingen. Je zorgverzekeraar vergoedt het gebruik van de app en DOK-mailingen als 1 uur kraamzorg. Hierover betaal je geen eigen bijdrage, ongeacht je zorgverzekering. Meer over onze digitale zorg lees je hier.

Speciaal voor jou (kortingen & acties)

Ook vind je in de app een onderdeel ‘Speciaal voor jou‘. Hier vind je kortingen, aanbiedingen en acties van onze partners. Zo ontvang je korting op producten van o.a. Koeka, Mom Moon, Pixum, Schok & Pomp, Lief Leuk & Eigen, MijnKraamShop.nl en Jollein.

Download onze app in de Playstore

Download onze app in de Appstore