Baby Devani

Datum: 1 augustus 2022 Plaats: Naaldwijk

Op 25-07-2022 is onze zoon geboren.

Op 26-07-2022 mochten wij kennismaken met Naviva Kraamzorg en onze kraamverzorgster Anete.
Vanaf het eerste moment een warm welkom. Wat een Passie, Vertrouwen, Eerlijkheid, Spontaniteit, Ervaring maar ook kennis bracht ze met zich mee!

We hebben veel ervaring met kraamzorg (6e kindje) maar deze kraamverzorgster is een absolute topper en boven al onze verwachtingen!!

Ondanks onze eigen ervaring veel mogen bijleren en een fantastische kraamtijd gehad. Had voor ons absoluut niet beter gekund! Heerlijk om op terug te kunnen kijken, een blijvende(positieve)herinnering!

Onze uren werden gehalveerd (door enorme drukte) wat echt aanpoten is geweest voor ons allemaal. Ondanks dat ik ziek was (ziekenhuisinfecties) en er helemaal doorheen zat bleef Aneta positief en heeft ze ons hele gezin er bovenop geholpen!

Aneta is niet alleen een kraamverzorgster maar ook een luisterend oor, een vertrouwenspersoon met een enorme liefde voor mensen, kinderen, baby’s en bovenal haar vak!

In 1 woord Fantastisch!!!!!!!!!

Naviva, of beter gezegd Aneta, bedankt voor alles!! Wij wensen jou alle goeds voor de toekomst en willen jou recht vanuit ons hart bedanken voor jou komst!

We gaan je missen.

Bedankt voor je liefde, je warmte, je kennis, je positiviteit, je ervaring en nog zoveel meer…

Liefs Jennifer en Ron (en natuurlijk de kids)