Mama Jeske

Datum: 6 juli 2016 Plaats: Zwolle

“Bij de geboorte van onze dochter Fleur was Marieke voor het eerst bij ons in het gezin als kraamverzorgster. En nu bij de geboorte van onze zoon Noud hebben we wederom Marieke gevraagd of ze niet weer bij ons wilde komen. Dit wilde ze heel graag en we keken er dan ook allemaal naar uit.”

“Toen onze zoon Noud geboren werd stond Marieke s’avonds al gelijk aan het kraambed en het voelde als vanouds. Vertrouwd, veilig en onbezorgd. Ondanks een aantal pittige dagen qua herstel wist Marieke er toch iedere dag een fijne dag van te maken. Zowel voor mij maar ook zeker voor onze dochter Fleur. Bij alle dingen die Marieke deed, betrok ze Fleur. Van het badderen samen met Noud, tot het naar bedje brengen, flesje geven maar ook individueel met Fleur leuke dingen ondernemen waaronder gezellig verven.”

“We hebben het als erg fijn en prettig ervaren een bekend gezicht in huis te hebben. Ze wist vertrouwen en geborgenheid te creëren en werd zo vertrouwd onderdeel van ons gezin. Een spontane, betrokken en kundige kraamverzorgster! Kortom een topper!”