Topper Renata

Datum: 2 oktober 2018 Plaats: Regio Breda

Toen we thuiskwamen met ons kleine meid, staarden mijn man en ik elkaar vol ongeloof aan.

Het warme gevoel dat we in het ziekenhuis voelden, veranderde langzaam in het besef dat we ouders waren en eigenlijk niet precies wisten hoe we verder moesten.
Gelukkig kwam Renata erg snel en hielp ons bij het settelen. Haar kalme en positieve energie was zo geruststellend. Ze beheerste een perfecte balans tussen aanwezig en behulpzaam zijn en ons toch de ruimte geven om zelf dingen te proberen. Ze wist wanneer we dingen nodig hadden voordat we zelf doorhadden dat we ze nodig hadden. Ze had zulke praktische en bruikbare oplossingen voor problemen. Elk beetje advies dat we volgden, heeft echt geholpen.

Ze informeerde ons over dingen die zouden komen om ons voor te bereiden waardoor we op die moment rustig bleven. We konden gezellig met haar kletsen, maar toen we ruimte nodig hadden, wist ze het zonder te worden gevraagd.
Ze trok ons ​​echt door de eerste week en ik ben zo ongelooflijk dankbaar dat we van haar kennis en begeleiding hebben kunnen profiteren. Ik vond het wel moeilijk om haar te zien gaan en zou haar met plezier verzoeken om nogmaals te komen als we ooit nog een kind mogen krijgen.

Heel erg bedankt Renata voor het maken van zo’n speciale en mooie eerste week!

Bron: Facebook Careyn Kraamzorg