Kraamzorg Aalten

Ben je zwanger en op zoek naar kraamzorg in Aalten? Naviva Kraamzorg levert kraamzorg bij jou in de buurt. In Aalten, Dinxperlo, De Heurne en Bredevoort maar ook in Barlo, Dale, Haart, Heurne, IJzerlo, ’t Klooster en Lintelo staan onze kraamverzorgenden voor je klaar.

Onze kraamzorg in Aalten

Allereerst gefeliciteerd met je zwangerschap! Jouw kraamweek is een bijzonder moment in je leven. Naviva Kraamzorg wil graag dat je een warme herinnering overhoudt aan deze periode. Jouw wensen staan centraal tijdens de kraamweek. Tijdens het intakegesprek leggen we deze wensen vast en maken we op basis van de persoonlijke situatie de ideale match. We zoeken een kraamverzorgende uit de buurt die goed aansluit op jullie verwachtingen. Zo krijgen jullie straks de juiste kraamzorg in Aalten. Tevens werken we samen met alle verloskundigen en ziekenhuizen bij jou in de buurt. Lees hier direct meer over een onvergetelijke kraamtijd.

Hoeveel uur kraamzorg krijg ik?

Per situatie kan het verschillen hoeveel uur kraamzorg je krijgt. Je krijgt hier direct tijdens het kennismakingsgesprek meer informatie over. Als je in verwachting bent van je eerste kindje is het intakegesprek bij je thuis. De intaker vertelt je alles over onze zorg en jij kunt al je vragen stellen. Op basis van deze kennismaking wordt het aantal uren kraamzorg in overleg met jou bepaald. In principe wordt het aantal uren kraamzorg verdeeld over acht dagen. Het is altijd mogelijk het aantal uren kraamzorg in Aalten naderhand nog aan te passen. Meer informatie over het aantal uren kraamzorg kun je vinden op onze website.

Heb je nu al vragen, kijk dan eens op onze antwoord en advies pagina. Misschien staat het antwoord er wel tussen.

Kraamzorg in Aalten

Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor spoed- en noodgevallen. Voor vragen of telefonisch aanmelden kan je ons bereiken tussen 8:30 en 17:00 uur. Wij zijn bereikbaar op het nummer: 088 – 77 77 666.