Kraamzorg Baarn

Ben je je aan het oriënteren op kraamzorg in Baarn? Dan ben je bij Naviva Kraamzorg aan het juiste adres. Allereerst gefeliciteerd met je zwangerschap! Er komt een bijzondere tijd aan voor jou en je partner. Wij staan voor je klaar met professionele zorg en persoonlijke aandacht.

Zorg op een ontspannen manier, zodat jij je er goed bij voelt. Naviva Kraamzorg staat voor, tijdens en na de bevalling voor je klaar. Voor kraamzorg in Baarn en omgeving zit je goed bij Naviva! We leveren zorg in Baarn, Lage Vuursche en de buurtschappen Eembrugge, Pijnenburg en Soestdijk.

Ons magazine

Als je je hebt aangemeld voor onze kraamzorg in Baarn, krijg je toegang tot je eigen cliëntportaal met daarin een download naar ons online magazine ‘Hoe bevalt het’. Dit magazine staat boordevol praktische informatie, handige tips en adviezen over je zwangerschap, je bevalling, je kindje, de kraamweek en de periode daarna. Met dit magazine heb je altijd alle informatie bij de hand.

Hoe meld ik mij aan voor kraamzorg in Baarn

Aanmelden voor kraamzorg in Baarn en omgeving gaat snel en simpel. Dat kan via onze website of door te bellen met onze klantenservice via 088 – 77 77 666. Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je je al aanmelden. We raden je aan dit in ieder geval te doen voor de 16e week van je zwangerschap.

In de kraamweek maak je tevens kennis met de Dunstan Babytaal, babymassage en draaiend verzorgen. Onze kraamverzorgenden zijn bovendien 24 uur per dag, 7 dagen per week oproepbaar om te assisteren bij jouw bevalling. Je kunt voor vragen en advies over kraamzorg in Baarn telefonisch contact opnemen via: 088 – 77 77 666. Je mag ons ook mailen op: [email protected].

Direct aanmelden?

Wil jij inschrijven voor kraamzorg in Baarn of omgeving? Klik hier om je aan te melden.

We kwamen uit een rollercoaster en zij brachten ons weer een thuis met rust, ruimte, regelmaat en heel veel liefde, vertrouwen, handige tips en een heerlijke Italiaanse maaltijd! Oneindig veel dank daarvoor Manuela en Liza!

Lees meer cliëntervaringen