Jouw kraamtijd in Brummen

Je zwangerschap, bevalling en kraamtijd zijn mooie, maar ook spannende momenten in je leven. Je wilt natuurlijk dat alle zaken goed geregeld zijn. Naviva Kraamzorg biedt je daarom een aantal zekerheden, waarvan jij op aankunt:

  • We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor zorginzet
  • We werken buurtgericht: jouw kraamverzorgende komt zo veel mogelijk uit jouw eigen omgeving
  • Door buurtgericht kramen kent onze kraamverzorgende jouw verloskundige en het ziekenhuis op haar duimpje, bovendien is ze snel ter plaatse
  • Al onze kraamverzorgenden zijn gediplomeerde vakkrachten en staan geregistreerd bij het Kenniscentrum Kraamzorg
  • Meerdere malen per jaar worden onze kraamverzorgenden getraind en bijgeschoold volgens de nieuwste inzichten
  • Kraamzorg van Naviva wordt door alle grote zorgverzekeraars in Nederland gedekt
  • Jouw persoonlijke situatie, wensen en bijzonderheden staan bij ons centraal
Onze Kraamverzorgenden leren je graag meer over de Dunstan Babytaal!

Professionele zorg

Naviva kraamzorg Brummen staat voor kwaliteit en professionaliteit. Zo laten we je, als je dat wilt, tijdens de kraamtijd kennis maken met babymassage, de Dunstan babytaal en Draaiend verzorgen, een verzorgingstechniek die onnodig huilgedrag helpt te voorkomen.

Je bevalling

Na negen maanden is het zover: je gaat bevallen van je kindje. Je bevalling is een heel bijzondere gebeurtenis die je nooit meer vergeet. Het is logisch dat je misschien een beetje opziet tegen de bevalling. Op deze pagina’s geven wij je tips en adviezen hoe jij je optimaal kunt voorbereiden op de bevalling, omgaat met pijn en hoe de bevalling zich aankondigt. Ook lees je over thuis bevallen of bevallen in het ziekenhuis en hoe Naviva Kraamzorg je helpt tijdens en vlak na de geboorte van je baby.

Samenwerking verloskundigenpraktijken

Naviva werkt nauw samen met verschillende verloskundigenpraktijken in Brummen*:

*Op deze pagina vermelden we verloskundigenpraktijken waar Naviva veel mee samenwerkt. Staat jouw verloskundigenpraktijk hier niet tussen? Ook dan kan jij je gewoon aanmelden voor kraamzorg van Naviva.

Kraamzorg in Brummen

Voor telefonisch contact mag je bellen naar: 088 – 77 77 666. Je mag ons voor advies over kraamzorg in Brummen ook mailen op: klantenservice@naviva.nl.

Direct aanmelden

Wil jij je aanmelden voor kraamzorg in Brummen? Doe het hier. Liever telefonisch? Dat kan via 088-77 77 666.