Kraamzorg Brummen

Welkom bij Naviva Kraamzorg Brummen. In en om Brummen staat een team enthousiaste kraamverzorgenden voor je klaar om je een onbezorgde kraamtijd te geven. Er is dus altijd een kraamverzorgende bij jou in de buurt. Dat is wel zo prettig en in principe zal zij de hele kraamtijd bij jullie blijven.

Op onze site lees je alles over zwangerschap, geboorte en kraamtijd. Heb je vragen of kun je iets niet vinden mail ons dan [email protected] of bel 088 – 7777 666.

Jouw kraamtijd in Brummen

Je zwangerschap, bevalling en kraamtijd zijn mooie, maar ook spannende momenten in je leven. Je wilt natuurlijk dat alle zaken goed geregeld zijn. Naviva Kraamzorg biedt je daarom een aantal zekerheden, waarvan jij op aankunt:

  • We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor al je vragen en opmerkingen
  • We werken buurtgericht: jouw kraamverzorgende komt zo veel mogelijk uit jouw eigen omgeving
  • Door buurtgericht kramen kent onze kraamverzorgende jouw verloskundige en het ziekenhuis op haar duimpje, bovendien is ze snel ter plaatse
  • We doen altijd ons uiterste best om tijdens jouw kraamweek één vaste kraamverzorgende in te zetten
  • Al onze kraamverzorgenden zijn gediplomeerde vakkrachten en staan geregistreerd bij het Kenniscentrum Kraamzorg
  • Meerdere malen per jaar worden onze kraamverzorgenden getraind en bijgeschoold volgens de nieuwste inzichten
  • Kraamzorg van Naviva wordt door alle grote zorgverzekeraars in Nederland gedekt
  • Jouw persoonlijke situatie, wensen en bijzonderheden staan bij ons centraal

Professionele zorg

Naviva kraamzorg staat voor kwaliteit en professionaliteit. Zo laten we je, als je dat wilt, tijdens de kraamtijd kennis maken met babymassage, de Dunstan babytaal en Draaiend verzorgen, een verzorgingstechniek die onnodig huilgedrag helpt te voorkomen.

Je bevalling

Na negen maanden is het zover: je gaat bevallen van je kindje. Je bevalling is een heel bijzondere gebeurtenis die je nooit meer vergeet. Het is logisch dat je misschien een beetje opziet tegen de bevalling. Op deze pagina’s geven wij je tips en adviezen hoe jij je optimaal kunt voorbereiden op de bevalling, omgaat met pijn en hoe de bevalling zich aankondigt. Ook lees je over thuis bevallen of bevallen in het ziekenhuis en hoe Naviva Kraamzorg je helpt tijdens en vlak na de geboorte van je baby.

Contact

Je kunt op verschillende manieren in contact komen met ons. Op onze contactpagina vind je een handig overzicht.

Wil je ook kraamzorg van Naviva? Aanmelden gaat heel eenvoudig via ons aanmeldformulier op onze site. Liever telefonisch? Dat kan via 088-7777666.