Kraamzorg Bunschoten

Ben je in verwachting? Van harte gefeliciteerd en welkom bij Naviva Kraamzorg Bunschoten. We hopen dat je een onbezorgde zwangerschap hebt waar je met volle teugen van kunt genieten. Ben je op zoek naar kraamzorg in Bunschoten of in het omliggende Bunschoten-Spakenburg, Eemdijk of Zevenhuizen? Wij bieden alle gezinnen in Bunschoten en omliggende dorpen professionele kraamzorg met persoonlijke aandacht bieden.

Veilig en Vertrouwd

Omdat we bij Naviva Kraamzorg Bunschoten buurtgericht werken, heb je een kraamverzorgende bij jou uit de buurt. Ze kent Bunschoten en omgeving op haar duimpje. Ze is dus altijd snel ter plaatse, of dat nu bij jou thuis of in het ziekenhuis is. Wel zo’n veilig gevoel. Bij Naviva krijg je kraamzorg van een Babyexpert. Onze kraamverzorgenden zijn extra opgeleid om nog beter in te spelen op de behoefte van moeder en kind. Zo krijg je bij ons meer dan alleen goede kraamzorg.

De beste kraamzorg in Bunschoten

Tijdens de kraamtijd willen we dat jij je volledig kunt richten op je kindje en op het herstellen van je bevalling. Naviva biedt daarom de beste kraamzorg in Bunschoten, met gediplomeerde en betrokken kraamverzorgenden, die:

  • De gezondheid van jou en je baby goed in de gaten houden en boven alles stellen;
  • Rekening houden met jouw persoonlijke omstandigheden, wensen en behoeftes;
  • Ervoor zorgen dat het huishouden op rolletjes blijft lopen;
  • Ook aandacht hebben voor andere gezinsleden;
  • Niet alleen praktisch en lichamelijk helpen, maar ook een luisterend oor bieden;
  • Je alles leren over het voeden en verzorgen van je kindje;
  • Je begeleiden en adviseren bij zowel borst- als flesvoeding;
  • Je kennis laten maken met Dunstan Babytaal, babymassage en draaiend verzorgen;
  • Continu getraind en bijgeschoold worden volgens de nieuwste inzichten;
  • Geregistreerd staan bij het Kenniscentrum Kraamzorg.

Assistentie bij de bevalling

Indien gewenst, kan de kraamverzorgende assisteren tijdens je bevalling, of dat nu thuis of in het ziekenhuis is. Onze gespecialiseerde kraamverzorgenden bieden jou en je kindje de veiligste zorg voor, tijdens en na de geboorte. Zij zijn 24 uur per dag oproepbaar om te assisteren tijdens je bevalling. Meer over bevallen en assistentie tijdens je bevalling lees je hier.

Aanmelden

Aanmelden voor kraamzorg in Bunschoten, Bunschoten-Spakenburg, Eemdijk of Zevenhuizen kan eenvoudig via het online aanmeldformulier. Liever telefonisch aanmelden voor kraamzorg? Bel ons dan op telefoonnummer 088 7777 666. We staan je graag te woord.