Kraamzorg Bussum

Ben je zwanger en op zoek naar kraamzorg die bij jou past? Gefeliciteerd met dit blije nieuws en welkom bij Naviva Kraamzorg in Bussum! We helpen je graag om je een fijne en onbezorgde kraamtijd te geven.

De kraamtijd is één grote ontdekking waarin jij en je baby elkaar steeds beter leren kennen. En die periode moet onvergetelijk zijn. Daar zorgen wij graag voor. Onze kraamverzorgende is er voor jou en je kleintje en biedt de beste zorg. Ze controleert onder andere de temperatuur van je baby en houdt het gewicht van je baby in de gaten. Ze kijkt ook hoe jij je voelt en doet er alles aan om jou in alle rust te laten genieten en herstellen. Tijdens je kraamtijd staat persoonlijke aandacht centraal. Dat zorgt ervoor dat jij je gewaardeerd en op je gemak voelt, zodat jij en je baby optimaal kunnen genieten van de kraamtijd.

Kraamzorg met extra's

Uiteraard zijn we professioneel en deskundig. We besteden veel aandacht aan het bijscholen van onze kraamverzorgenden, zodat zij de beste zorg kunnen bieden volgens de laatste inzichten. Onze kraamverzorgenden mogen zich dan ook met recht baby-experts noemen. Als de mogelijkheid er is, laten we je tijdens je kraamtijd kennis maken met babymassage (ultieme ontspanning en goed voor de hechting) en Dunstan babytaal (je leert herkennen waarom je baby huilt). Verder werken we met een speciale verzorgingstechniek die onnodig huilgedrag helpt voorkomen. Zo bieden we jou en je baby de beste start.

Naviva Kraamzorg zorgt voor jou, je baby en jullie gezin

Kraamzorg is noodzakelijke zorg en wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Naviva Kraamzorg heeft contracten met alle zorgverzekeraars.