Kraamzorg Bussum

Ben je zwanger en op zoek naar kraamzorg die bij jou past? Gefeliciteerd met dit blije nieuws en welkom bij Naviva Kraamzorg in Bussum! We helpen je graag om je een fijne en onbezorgde kraamtijd te geven.

Meld je aan!

De kraamtijd is één grote ontdekking waarin jij en je baby elkaar steeds beter leren kennen. En die periode moet onvergetelijk zijn. Daar zorgen wij graag voor. Onze kraamverzorgende is er voor jou en je kleintje en biedt de beste zorg. Ze controleert onder andere de temperatuur van je baby en houdt het gewicht van je baby in de gaten. Ze kijkt ook hoe jij je voelt en doet er alles aan om jou in alle rust te laten genieten en herstellen. Tijdens je kraamtijd staat persoonlijke aandacht centraal. Dat zorgt ervoor dat jij je gewaardeerd en op je gemak voelt, zodat jij en je baby optimaal kunnen genieten van de kraamtijd.

Uiteraard zijn we professioneel en deskundig. We besteden veel aandacht aan het bijscholen van onze kraamverzorgenden, zodat zij de beste zorg kunnen bieden volgens de laatste inzichten. Onze kraamverzorgenden mogen zich dan ook met recht baby-experts noemen. Als de mogelijkheid er is, laten we je tijdens je kraamtijd kennis maken met babymassage (ultieme ontspanning en goed voor de hechting) en Dunstan babytaal (je leert herkennen waarom je baby huilt). Verder werken we met een speciale verzorgingstechniek die onnodig huilgedrag helpt voorkomen. Zo bieden we jou en je baby de beste start.

Kraamzorg is noodzakelijke zorg en wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Naviva Kraamzorg heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Je betaalt hierbij een eigen bijdrage van €4,80 per uur (tarief 2023). Ben je aanvullend verzekerd? Dan wordt je eigen bijdrage mogelijk (deels) vergoed door je verzekeraar. Voor vragen over de vergoeding van je eigen bijdrage kan je contact opnemen met je zorgverzekeraar. Meer weten over uren, kosten en verzekering?

Wanneer moet ik mij aanmelden voor kraamzorg?

Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je je bij ons aanmelden voor kraamzorg. Ons advies is om dat rond de 12e week van je zwangerschap te doen. Aanmelden kan via ons aanmeldformulier of telefonisch op 088 7777 666. Voor vragen of hulp bij aanmelden kun je ons ook altijd bellen. Tip: doe de postcodecheck om te zien of wij kraamzorg in jouw woonplaats leveren.