Kraamzorg Coevorden

Op zoek naar kraamzorg? Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Welkom op de website van Naviva Kraamzorg Coevorden. In en om Coevorden staat een team kraamverzorgenden voor je klaar om je een fijne en onbezorgde kraamtijd te geven. Er is dus altijd een kraamverzorgende bij jou in de buurt. Da’s wel zo prettig en in principe zal zij ook de hele kraamtijd bij je blijven.

Kijk rustig rond op onze website. Iets niet kunnen vinden? Mail ons [email protected] of bel ons 088 7777 666, we helpen je graag verder.

Kwaliteit

Naviva Kraamzorg Coevorden staat voor kwaliteit en professionaliteit. Zo laten we je, als je dat wilt, tijdens de kraamtijd kennis maken met babymassage, de Dunstan Babytaal (je leert herkennen waarom je baby huilt) en een speciale verzorgingstechniek die onnodig huilgedrag helpt voorkomen. Deze techniek zorgt er ook voor dat je kindje zich veiliger voelt in jouw armen. En dat schept vertrouwen.

Wat doet je kraamverzorgende

Je kraamverzorgende is een deskundig professional. Ze biedt jou en je kindje de beste start en geeft voorlichting over voeding, verzorging en veiligheid. Natuurlijk staat ze ook klaar voor de rest van je gezin. Ze zet haar kennis en expertise in, zodat je na de kraamweek zelfstandig en zeker van jezelf voor je kindje kunt zorgen. Lees meer over wat je kraamverzorgende allemaal doet.