Kraamzorg Coevorden

Op zoek naar kraamzorg? Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Welkom bij Naviva Kraamzorg Coevorden. In en om Coevorden staat een team van deskundige kraamverzorgenden voor je klaar om je een fijne en onbezorgde kraamtijd te geven.
Meld je aan voor de beste start voor moeder en kind!

Deskundige kraamzorg in Coevorden

Naviva Kraamzorg Coevorden staat voor kwaliteit en professionaliteit. Zo laten we je, als je dat wilt, tijdens de kraamtijd kennis maken met babymassage, de Dunstan Babytaal (je leert herkennen waarom je baby huilt) en een speciale verzorgingstechniek die onnodig huilgedrag helpt voorkomen. Deze techniek zorgt er ook voor dat je kindje zich veiliger voelt in jouw armen. En dat schept vertrouwen. Ben je benieuwd hoe andere ouders de kraamzorg van Naviva hebben ervaren? Lees het hier!

Wat doet je kraamverzorgende?

Je kraamverzorgende is een deskundig professional. Ze biedt jou en je kindje de beste start en geeft voorlichting over voeding, verzorging en veiligheid. Natuurlijk staat ze ook klaar voor de rest van je gezin. Ze zet haar kennis en expertise in, zodat je na de kraamweek zelfstandig en zeker van jezelf voor je kindje kunt zorgen. Bekijk hier wat je van je kraamverzorgende kan verwachten.

Wanneer moet ik kraamzorg regelen?

Zodra je weet dat je zwanger bent kan jij je aanmelden voor kraamzorg. We raden je aan om dit tussen de 12e en 16e week van je zwangerschap te doen. Als je zwanger bent wil je vast graag weten wat kraamzorg kost, hoeveel uur kraamzorg je krijgt en of dit vergoed wordt door je verzekeraar. Lees meer over uren, kosten en verzekering van kraamzorg.

Meld je aan!

Contact Naviva Kraamzorg

Heb je vragen over onze kraamzorg in Coevorden ? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Mail ons op klantenservice@naviva.nl of bel ons op 088 7777 666, we helpen je graag  verder! Aanmelden kan eenvoudig via ons online aanmeldformulier!