Kraamzorg in de Lingewaard

Heb jij binnenkort kraamzorg nodig in de Lingewaard? Gefeliciteerd met dit blije nieuws en welkom bij Naviva Kraamzorg in de Lingewaard! Bij Naviva Kraamzorg staat een veilige start voor jou en je baby centraal. Of je nu assistentie nodig hebt tijdens de bevalling of hulp bij de verzorging, bij Naviva Kraamzorg staat veiligheid en kwaliteit altijd op de eerste plaats!

Bij Naviva Kraamzorg in de Lingewaard, zoals in Angeren en Ressen, werken we buurtgericht. Dat houdt in dat jouw kraamverzorgende in principe uit jouw plaats of regio komt. Daarnaast zorgen we ervoor dat je in je kraamtijd altijd één vaste kraamverzorgende krijgt, die nauw samenwerkt met jouw verloskundige. Dit zorgt ervoor dat de kraamverzorgende en verloskundige goed op elkaar ingespeeld zijn, wat bijdraagt aan een ontspannen, veilige en gezonde kraamtijd.

Kennismakingsgesprek

Nadat je je hebt aangemeld voor Naviva Kraamzorg in de Lingewaard, maken we tussen de 28 en 32 weken van je zwangerschap een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Wanneer het je eerste baby is, maken we de afspraak bij jouw thuis. Anders hangt het van je zorgverzekering af of we bij je thuis komen of een telefonische gesprek voeren. Tijdens het kennismakingsgesprek beantwoordt de consulent graag jouw vragen, geeft ze advies en is ze benieuwd naar je wensen en ideeën rondom de bevalling en de kraamzorg. Al je verwachtingen, gemaakte afspraken en bijzonderheden worden tijdens dit gesprek vastgelegd, zodat Naviva Kraamzorg in de Lingewaard de best mogelijke match kan maken tussen jou en onze kraamverzorgende.

Aantal uren kraamzorg

Tijdens het persoonlijke kennismakingsgesprek bespreken we ook hoeveel uren kraamzorg je ontvangt. Het aantal uren waar je recht op hebt, hangt af van je persoonlijke situatie en wordt bepaald aan de hand van het Landelijke Indicatie Protocol (LIP). Deze uren worden in principe verspreidt over 8 dagen. Als blijkt dat je meer uren nodig hebt, zal de verloskundige in overleg met jou het aantal uren of dagen bijstellen.

Contact Naviva Kraamzorg in de Lingewaard

Je kunt je aanmelden voor Naviva Kraamzorg in de Lingewaard, zodra je weet dat je zwanger bent. Het beste is om dit tussen de 12e en 16e week van je zwangerschap te doen. Mocht je al verder in de zwangerschap zijn, is dit geen probleem. Wij garanderen altijd dat jij en je baby de zorg krijgen die jullie nodig hebben. Aanmelden kan op onze website www.naviva.nl of telefonisch via 088 7777 666. Voor vragen of hulp bij het aanmelden kun je altijd contact met ons opnemen. Naviva Kraamzorg in de Lingewaard maakt hét verschil in de periode voor, tijdens en na de geboorte!