Naviva Kraamzorg werkt buurtgericht, je kraamverzorgende komt dus altijd uit jouw regio om kraamzorg in de Lingewaard te kunnen verlenen. Hierdoor kan je kraamverzorgende altijd snel ter plaatse zijn, of dat nu bij jou thuis of in het ziekenhuis is. Wel zo’n veilig gevoel! Door deze buurtgerichte werkwijze kennen je kraamverzorgende en verloskundige elkaar goed. Ze weten wat ze van elkaar mogen verwachten. Dit draagt bij aan een veilige en ontspannen start voor jou en je kleintje!

Meer dan deskundige kraamzorg in de Lingewaard

Bij Naviva krijg je méér dan alleen goede kraamzorg. Onze kraamverzorgenden zijn Babyexperts en bereiden jou en je partner goed voor op jullie rol als nieuwe ouder. Ze weten alles over de hechting en de behoeften van je kindje en hoe je die kunt herkennen. Alle informatie (en meer) is ook terug te vinden in onze Nieuw Leven app; voor, tijdens én na de kraamweek

Meld je aan!

Huilen is een van de weinige manieren waarop je kindje iets duidelijk kan maken. Wist je dat alle baby’s dezelfde vijf huilgeluidjes maken? Elk geluid heeft een andere betekenis. Zo zijn er huiltjes voor honger, krampjes, dwarszittend boertje, ongemak en vermoeidheid. Met Dunstan Babytaal leert onze kraamverzorgende jou deze geluiden te herkennen. Zo weet jij sneller hoe je je kindje kunt helpen. Je voorkomt op die manier overmatig huilen. Dunstan Babytaal draagt bij aan een ontspannen kraamtijd. Ook laten onze kraamverzorgenden je graag kennis maken met de babymassage. De massage versterkt de binding tussen jou en je baby. Dat geldt natuurlijk ook voor vaders. De massage werkt geruststellend, maakt je baby rustiger, verbetert slaapgedrag en helpt darmkrampjes voorkomen. Je krijgt van ons een handig boekje met verantwoorde massagetechnieken.

Kennismakingsgesprek

Nadat je je hebt aangemeld voor kraamzorg maken we tussen de 28 en 32 weken van je zwangerschap een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Wanneer het je eerste baby is, maken we de afspraak bij jouw thuis. Bij een tweede kindje vindt het kennismakingsgesprek plaats door middel van beeldellen (uitzonderingen daargelaten). Tijdens het kennismakingsgesprek beantwoordt de consulent graag jouw vragen, geeft ze advies en is ze benieuwd naar je wensen en ideeën rondom de bevalling en de kraamzorg. Al je verwachtingen, gemaakte afspraken en bijzonderheden worden tijdens dit gesprek vastgelegd, zodat Naviva Kraamzorg in de Lingewaard de best mogelijke match kan maken tussen jou en onze kraamverzorgende. Lees hier meer over het aantal uren kraamzorg dat je krijgt.

Contact Naviva Kraamzorg in de Lingewaard

Je kunt je aanmelden voor Naviva Kraamzorg in de Lingewaard, zodra je weet dat je zwanger bent. Het beste is om dit tussen de 12e en 16e week van je zwangerschap te doen. Mocht je al verder in de zwangerschap zijn, is dit geen probleem. Wij garanderen altijd dat jij en je baby de zorg krijgen die jullie nodig hebben. Aanmelden kan op onze website www.naviva.nl of telefonisch via 088 7777 666. Voor vragen of hulp bij het aanmelden kun je altijd contact met ons opnemen. Voor vragen zijn wij te bereiken tussen 8:30 en 17:00 uur. Voor spoed- en noodgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar. Naviva Kraamzorg in de Lingewaard maakt hét verschil in de periode voor, tijdens en na de geboorte!