Kraamzorg Haaksbergen

Ben je zwanger en op zoek naar deskundige en professionele kraamzorg in Haaksbergen? Gefeliciteerd met dit blije nieuws en welkom bij Naviva Kraamzorg Haaksbergen! In en rondom Haaksbergen staat een ervaren team voor je klaar om je een fijne en onbezorgde kraamtijd te geven. Aanmelden kan snel en gemakkelijk via onze website.

Kraamtijd

De kraamtijd is één grote ontdekking waarin jij je baby steeds beter leert kennen. Onze kraamverzorgende is er voor jou en je baby en biedt de beste zorg. Zo controleert ze onder andere de temperatuur van je baby en houdt ze het gewicht van je baby in de gaten. Ze kijkt hoe jij je voelt en doet ze er alles aan zodat jij in alle rust kunt genieten en kunt herstellen. Bij Naviva Kraamzorg werken we buurtgericht, daarom komt er een kraamverzorgende uit jouw eigen regio. Dat voelt vertrouwd en dichtbij.

Kwaliteit Naviva Kraamzorg Haaksbergen

Naviva Kraamzorg Haaksbergen staat voor kwaliteit en professionaliteit. Zo laten we je, als je dat wilt, tijdens je kraamtijd kennis maken met babymassage, de Dunstan babytaal (je leert herkennen waarom je baby huilt) en een speciale verzorgingstechniek die onnodig huilgedrag helpt voorkomen. Deze techniek zorgt er ook voor dat je baby zich veiliger voelt in jouw armen. En dat schept vertrouwen. We besteden veel aandacht aan het bijscholen van onze kraamverzorgenden, zodat zij de beste zorg kunnen bieden volgens de laatste inzichten.

Warme Overdracht MST Enschede

Sinds 2016 werkt Naviva Kraamzorg samen met het MST Enschede door middel van de zogenoemde Warme Overdracht. Met onze Warme Overdracht maken we de zorg voor jou en je kindje nog beter. De kraamverzorgende van Naviva begeleidt jullie op een zorgeloze manier al vanaf het ontslag uit het ziekenhuis.

Contact Naviva Kraamzorg Haaksbergen

Voor het aanmelden bij Naviva Kraamzorg in Haaksbergen kun je terecht op www.naviva.nl. Ook kun je ons bellen via 088-7777 666, bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur, voor al je vragen. Met Naviva Kraamzorg in Haaksbergen houd je gegarandeerd een warme herinnering over aan je kraamtijd!