Kraamzorg Harderwijk

In verwachting en op zoek naar goede kraamzorg? Allereerst van harte gefeliciteerd! En welkom bij Naviva Kraamzorg in Harderwijk. Een bijzondere tijd: je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Naviva Kraamzorg Harderwijk biedt jou, je kindje en jullie gezin graag de beste start. Voor, tijdens en na je bevalling staan wij voor je klaar. Met deskundige zorg en persoonlijke aandacht die bij jou past. Naviva maakt van jouw kraamweek een warme herinnering.

De beste zorg

De kraamtijd is één grote ontdekking waarin jij en je baby elkaar steeds beter leren kennen. Ondertussen staat onze kraamverzorgende voor jou en je kleintje klaar met de beste zorg. Ze controleert onder andere de temperatuur van je baby en houdt het gewicht van je kleintje in de gaten. Ook kijkt ze hoe jij je voelt en doet er alles aan om jou in alle rust te laten genieten en te herstellen. Tijdens je kraamtijd staat persoonlijke aandacht centraal. Dit zorgt ervoor dat jij je gewaardeerd en op je gemak voelt, zodat jij en je baby optimaal kunnen genieten van de kraamtijd.

Zorg op maat en altijd dichtbij

Jouw kraamverzorgende komt zo veel mogelijk uit Harderwijk en omgeving. Als het moet, kan ze snel bij je zijn. Bovendien kennen onze kraamverzorgende en jouw verloskundige elkaar goed en werken veel samen. Dat voelt vertrouwd en dichtbij. Onze kraamverzorgende werkt in jouw huis. Logisch dus dat ze haar werk zoveel mogelijk naar jouw wensen en verwachtingen doet. Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw wensen en voorkeuren, zodat we de beste match kunnen maken met jouw gezin en een van de beschikbare kraamverzorgenden. Zorg op maat noemen we dat.

Meer dan alleen goede kraamzorg

Natuurlijk zijn we net als iedere andere kraamzorgorganisatie professioneel en deskundig. Maar daarnaast bieden we net even dat beetje extra waardoor je je baby de best mogelijke start geeft. Zo mag je tijdens je kraamtijd kennis maken met babymassage,  Dunstan babytaal (je leert herkennen waarom je baby huilt) en een speciale verzorgingstechniek die onnodig huilgedrag helpt voorkomen. Verder mag je natuurlijk de beste zorg volgens de laatste inzichten verwachten. Onze kraamverzorgenden worden constant bijgeschoold en mogen zich met recht baby-experts noemen.

Kraamzorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Naviva Kraamzorg heeft contracten met alle zorgverzekeraars en werkt nauw samen met ziekenhuizen en verloskundigen in jouw regio. Lees hier alles over uren en vergoeding.