Kraamzorg Heerenveen

Ben je op zoek naar kraamzorg? Van harte gefeliciteerd en welkom bij Naviva Kraamzorg Heerenveen. In en om Heerenveen staat een groep kraamverzorgenden voor je klaar om je een fijne en onbezorgde kraamtijd te geven. Er is dus altijd een kraamzorgverzorgster bij jou in de buurt. Da’s wel zo prettig en in principe zal zij ook de hele kraamtijd bij je blijven.

Babymassage

Alle kraamverzorgenden van Naviva zijn opgeleid in babymassage. Onze massage is speciaal voor kindjes tot zes weken oud. Je kindje geniet van een ontspannen massage. Het helpt darmkrampjes voorkomen en maakt je baby rustig. Bovendien is babymassage een hele fijne manier om de hechting tussen jou en je kindje te versterken. Ook voor partners is babymassage een rustgevende activiteit om jullie kindje beter te leren kennen. Meer weten over babymassage? Klik hier.

Kwaliteit

Naviva kraamzorg staat voor kwaliteit en professionaliteit. Zo laten we je, als je dat wilt, tijdens de kraamtijd kennis maken met babymassage, de Dunstan Babytaal (je leert herkennen waarom je baby huilt) en een speciale verzorgingstechniek die onnodig huilgedrag helpt voorkomen. Deze techniek zorgt er ook voor dat je kindje zich veiliger voelt in jouw armen. En dat schept vertrouwen.