Kraamzorg Huizen

Ben je zwanger en op zoek naar de beste kraamzorg? Gefeliciteerd met dit mooie nieuws en welkom bij Naviva Kraamzorg Huizen! In en rondom Huizen staat een ervaren team voor je klaar om je een fijne en onbezorgde kraamtijd te geven. Er is dus altijd een kraamverzorgende bij jou in de buurt. Zij kent de regio en de verloskundigen in jouw buurt. Wel zo prettig en vertrouwd.

De beste start met Naviva Kraamzorg Huizen

De kraamtijd is één grote ontdekking waarin jij en je baby elkaar steeds beter leren kennen. Onze kraamverzorgende biedt jou en je kleintje de beste zorg, op de meest veilige manier. Ze controleert onder andere de temperatuur van je baby en houdt het gewicht van je baby in de gaten. Ook kijkt ze hoe jij je voelt en doet ze er alles aan om jou in alle rust te laten genieten en herstellen.  Tijdens je kraamtijd staat persoonlijke aandacht centraal. Dat zorgt ervoor dat jij je gewaardeerd en op je gemak voelt. Met als doel: optimaal genieten van de kraamtijd.

Baby-experts

Natuurlijk zijn we net als iedere andere kraamzorgorganisatie professioneel en deskundig. We besteden veel aandacht aan het bijscholen van onze kraamverzorgenden, zodat zij de beste zorg kunnen bieden volgens de laatste inzichten. Onze kraamverzorgenden mogen zich dan ook met recht baby-experts noemen. Zo leren we je bijvoorbeeld een speciale verzorgingstechniek die onnodig huilgedrag helpt voorkomen. Deze techniek zorgt er ook voor dat je baby zich geborgen voelt in jouw armen. En dat schept vertrouwen.

De beste start, met Naviva Kraamzorg!

Wordt kraamzorg vergoed door mijn verzekeraar?

Kraamzorg is noodzakelijke zorg en wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Naviva Kraamzorg heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Wel zo handig! Hier lees je alles over uren, kosten en vergoeding.

Wanneer moet ik mij aanmelden voor kraamzorg?

Zodra je weet dat je zwanger bent, kan je je aanmelden voor kraamzorg. Wij raden je aan om je dit tussen de 12e en 16e week van je zwangerschap te doen! Heb je vragen over onze kraamzorg in Huizen? Of hulp nodig bij je aanmelding? Onze collega’s van de klantenservice staan graag voor je klaar! Wij zijn op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar! Aanmelden kan eenvoudig via ons aanmeldformulier!

Meld je direct aan!