Kraamzorg Katwijk

Heb jij binnenkort kraamzorg nodig? Gefeliciteerd met dit blije nieuws en welkom bij Naviva Kraamzorg Katwijk. Bij Naviva Kraamzorg staat een veilige start voor jou en je baby centraal. We staan voor, tijdens en na de bevalling graag voor je klaar! Bij Naviva staat veiligheid en kwaliteit altijd op de eerste plaats.

Misschien ken je ons nog als Careyn Kraamzorg? Vanaf 1 oktober heten wij Naviva Kraamzorg. Met dezelfde deskundige en enthousiaste collega’s geven wij jou graag een onvergetelijke kraamweek.

Jouw wensen

Je kraamtijd is een van de meest bijzondere momenten in je leven. Naviva Kraamzorg Katwijk wil dat je aan deze periode een warme herinnering overhoudt. Daarom staan jouw wensen voor je kraamtijd bij ons centraal. Tijdens het kennismakingsgesprek maken we nader kennis met elkaar. Op basis van jouw wensen en persoonlijke situatie maken we de ideale match met een van onze medewerkers. Respect voor jouw wensen en kraamzorg die bij jou past: daar staan wij voor.

De kraamverzorgende van Naviva Kraamzorg doet deze knappe baby in de tummytub

De kraamverzorgende van Naviva

Onze kraamverzorgenden zijn gediplomeerde en uiterst betrokken professionals, die:

  • De gezondheid van jou en je kindje monitoren en boven alles stellen;
  • Niet schrikken van kraamtranen en altijd een luisterend oor bieden;
  • Indien gewenst, kunnen assisteren bij je (ziekenhuis)bevalling en hiervoor 24/7 oproepbaar zijn;
  • De kraamkamer, babykamer, badkamer en het sanitair hygiënisch schoonhouden;
  • Ervoor zorgen dat het huishouden op rolletjes blijft lopen tijdens je kraamtijd;
  • Ook zorg en aandacht hebben voor (eventuele) andere gezinsleden;
  • Je alles leren over de verzorging, de veiligheid en het voeden van je kindje;
  • Ervoor zorgen dat jij aan het einde van je kraamtijd zelfstandig en vol zelfvertrouwen voor je kindje kunt zorgen;
  • Geregistreerd staan bij het Kenniscentrum Kraamzorg;
  • Regelmatig getraind en bijgeschoold worden volgens de nieuwste inzichten. Hun kennis over pasgeborenen en kraamzorg is dus altijd up-to-date.

Uren, kosten en verzekering

Het aantal uren kraamzorg dat je krijgt, is afhankelijk van jouw situatie. Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw wensen en omstandigheden. Samen bespreken we hoeveel uur zorg je krijgt. In de kraamweek kan dat aantal uren veranderen als dat nodig is. Bijvoorbeeld als jij of je kindje langer in het ziekenhuis moeten blijven of als het voeden nog niet goed verloopt. Je verloskundige en kraamverzorgende overleggen dit in de kraamweek met jou.

Aanmelden voor onze kraamzorg

Je kunt je aanmelden voor Naviva Kraamzorg in Katwijk, zodra je weet dat je zwanger bent. Het beste is om dit tussen de 12e en 16e week van je zwangerschap te doen. Aanmelden kan via ons aanmeldformulier  of telefonisch via 088 7777 666. Voor vragen of hulp bij het aanmelden kun je altijd contact met ons opnemen. Naviva  maakt hét verschil in de periode voor, tijdens en na de geboorte!