Kraamzorg Maarssen

Ben je op zoek naar kraamzorg? Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap en welkom bij Naviva Kraamzorg Maarssen. Je bent bij Naviva Kraamzorg aan het goede adres. Er komt een spannende tijd aan.

De gekwalificeerde kraamverzorgenden van Naviva Kraamzorg staan voor, tijdens en na de bevalling voor je klaar. Wij zorgen voor jou, je kindje en je gezin op een ontspannen manier. Daarnaast geeft Naviva Kraamzorg Maarssen je ook tips mee, zodat je na de kraamtijd zelfstandig kunt zorgen voor je kindje.

Jouw kraamverzorgende

Je kraamverzorgende biedt jullie alle hulp en ondersteuning, zodat jullie de beste start op een ontspannen manier krijgen. Wij van Naviva Kraamzorg Maarssen willen dat je aan jouw kraamtijd een warme herinnering overhoudt. Daarom staan jouw wensen voor je kraamweek bij ons centraal. Tijdens het intakegesprek maken we nader kennis met elkaar. Op basis van jouw wensen en persoonlijke situatie maken we de ideale match met een van onze medewerkers. Respect voor jouw wensen en kraamzorg die bij jou past: daar staan wij voor. Lees meer over een onvergetelijke kraamtijd. Bij ons kun jij rekenen op:

  • Zorg met passie voor jou en je gezin
  • 24-uurs bereikbaarheid voor al je vragen
  • Speciale bevallingsassistentie voor de meest veilige bevalling
  • Medewerkers opgeleid volgens de nieuwste inzichten
  • Dunstan Babytaal
  • Babymassage
Onze kraamverzorgende zijn getraind in Dunstan Babytaal

In de buurt

Wij werken met een buurtgericht systeem. Dit houdt in dat we een kraamverzorgende zoeken die uit Maarssen of omgeving komt. Zo is ze snel ter plaatse. Bovendien kennen onze kraamverzorgende en jouw verloskundige elkaar goed en hebben ze eerder samengewerkt.