Kraamzorg Maassluis

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Naviva Kraamzorg Maassluis biedt jou, je kindje en jullie gezin graag de beste start. Met professionele zorg en persoonlijke aandacht. Op een ontspannen manier, die bij jou past. Naviva Kraamzorg staat voor je klaar: voor, tijdens en na je bevalling.

Deskundige kraamzorg

Naviva Kraamzorg Maassluis werkt alleen met gediplomeerde kraamverzorgenden. Al onze kraamverzorgenden worden regelmatig getraind en bijgeschoold volgens de nieuwste inzichten. Jij wilt de beste en veiligste zorg voor jezelf en je kindje. Naviva Kraamzorg is er trots op dat onze kraamverzorgenden dit jullie altijd kunnen geven. Vanwege de grote deskundigheid van onze medewerkers wordt onze kraamzorg door alle zorgverzekeraars vergoed.

Babymassage voor een ontspannen kraamweek

Alle kraamverzorgenden van Naviva zijn opgeleid in babymassage. Onze massage is speciaal voor kindjes tot zes weken oud. Je kindje geniet van een ontspannen massage. Het helpt darmkrampjes voorkomen en maakt je baby rustig. Bovendien is babymassage een hele fijne manier om de hechting tussen jou en je kindje te versterken. Ook voor partners is babymassage een rustgevende activiteit om jullie kindje beter te leren kennen. Meer weten over babymassage?

Kennismaking

Voor de 34e week van je zwangerschap hebben we een persoonlijk kennismakingsgesprek. Ruim voor die tijd hebben wij contact om een afspraak te plannen. Verwacht je een eerste kindje? Dan maken we een afspraak bij jou thuis. Bij een tweede of volgende zwangerschap houden we in principe een intake via beeldbellen. Op basis van het intakegesprek maken wij de ideale match tussen jouw wensen en een van onze kraamverzorgenden.

Aanmelden voor Naviva Kraamzorg Maassluis

Aanmelden in Maassluis gaat snel een eenvoudig. Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je je bij ons aanmelden voor kraamzorg. Ons advies is om dat tussen de 12e en 16e week van je zwangerschap te doen. Voor vragen of hulp bij aanmelden kun je ons ook altijd bellen op 088-7777 666 of mailen naar klantenservice@naviva.nl.