Kraamzorg Noordoostpolder

Ben je zwanger en op zoek naar deskundige en professionele kraamzorg Emmeloord? Gefeliciteerd met dit blije nieuws en welkom bij Naviva Kraamzorg Noordoostpolder.

Kwaliteit Naviva Kraamzorg Noordoostpolder

Wij zijn steeds op zoek naar het beste voor jou en je baby en HKZ gecertificeerd. Dat houdt onder andere in dat wij continu werken aan een optimaal aanbod van zorg, onze cliënten centraal staan en voldoen aan alle eisen die worden gesteld door de sector en de overheid. Naviva Kraamzorg in Noordoostpolder biedt, naast kwaliteit en professionaliteit, meer voordelen. Zo laten we je, als je dat wilt, tijdens de kraamtijd kennis maken met babymassage, de Dunstan babytaal (je leert herkennen waarom je baby huilt) en een speciale verzorgingstechniek die onnodig huilgedrag helpt voorkomen. Deze techniek zorgt er ook voor dat je baby zich veiliger voelt in jouw armen. En dat schept vertrouwen.

Kennismakingsgesprek Naviva Kraamzorg Noordoostpolder

In de 28e – 32e week van je zwangerschap hebben we een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek beantwoorden we jouw vragen, bespreken we jouw wensen en wat je van Naviva Kraamzorg in Noordoostpolder kunt verwachten. Wanneer je zwanger bent van je eerste baby komen we voor het kennismakingsgesprek bij je thuis. Bij een volgende zwangerschap is het afhankelijk van je zorgverzekering of we het kennismakingsgesprek telefonisch of bij je thuis komen voeren.

Contact Naviva Kraamzorg Noordoostpolder

Naviva Kraamzorg in Noordoostpolder staat voor, tijdens en na je bevalling voor jullie klaar. Aanmelden kan meteen via ons online formulier. Heb je vragen? Schroom niet en neem gerust contact met ons op. Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar via 088 – 7777 666 of klantenservice@naviva.nl.Voor spoed- en noodgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar op dit nummer. Met Naviva Kraamzorg in Noordoostpolder bent je verzekerd van een fijne en ontspannen start met je baby!