Kraamzorg 's-Gravenzande

Ben je in verwachting? Van harte gefeliciteerd en welkom bij Naviva Kraamzorg ‘s-Gravenzande! Een bijzondere tijd: je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Naviva Kraamzorg biedt jou, je kindje en jullie gezin graag de beste start. Voor, tijdens en na je bevalling staan wij voor je klaar. Met persoonlijke aandacht en deskundige zorg. Naviva maakt van jouw kraamweek een warme herinnering.

Een onvergetelijke kraamtijd in 's- Gravenzande

Je kraamtijd is een van de belangrijkste momenten in het leven van moeder en baby. Je kraamverzorgende biedt jullie alle hulp en ondersteuning, zodat jullie de beste start op een ontspannen manier krijgen. Wij van Naviva Kraamzorg willen dat je aan jouw kraamtijd een warme herinnering overhoudt. Wil je meer lezen over je kraamtijd?

De kraamverzorgende van Naviva vertelt aan het gezin wat zij in de kraamweek allemaal kunnen verwachten van haar

Uren, kosten en verzekering

Het aantal uren kraamzorg dat je krijgt, hangt af van jouw situatie. Tijdens het kennismakingsgesprek vertelt onze intaker daar meer over. Verwacht je je eerste kindje? Dan komt onze intaker bij je thuis in ‘s-Gravenzande. Bij een tweede of volgend kindje is de kennismaking telefonisch. Op basis van de kennismaking wordt het aantal uren kraamzorg in overleg met jou bepaald. In principe krijg je het aantal uren kraamzorg verdeeld over acht dagen. Als het nodig is, kan het aantal uren kraamzorg in de kraamweek nog worden aangepast.

Aanmelden voor kraamzorg van Naviva

Wil je je aanmelden voor Naviva Kraamzorg ‘s- Gravenzande? Dat kan eenvoudig online middels het aanmeldformulier. Liever telefonisch aanmelden voor kraamzorg? Bel ons dan op telefoonnummer 088 7777 666.