Kraamzorg Utrecht

Zoek je naar kraamzorg in Utrecht omdat je in verwachting bent? Van harte gefeliciteerd! Er komt een leuke en vooral ook bijzondere tijd aan. Naviva Kraamzorg Utrecht steunt je tijdens deze periode graag op een professionele en persoonlijke manier. Onze kraamverzorgende ontlast je zoveel mogelijk, zodat jij van deze speciale periode kunt genieten. Naviva Kraamzorg staat zowel voor, tijdens als na de bevalling klaar voor jou en je gezin.

De beste start met Naviva Kraamzorg in Utrecht

De kraamverzorgende van Naviva Kraamzorg in Utrecht biedt jullie de beste start. Zo assisteert ze de verloskundige gedurende de bevalling. In de kraamweek komt ze bij jullie thuis. Tijdens de kraamweek staat de gezondheid van jou en je kindje voorop. Daarnaast geeft ze jou en je partner diverse adviezen en voorlichting, zodat jullie na de kraamtijd zelf voor jullie kindje kunnen zorgen. Daarnaast zorgt onze kraamverzorgende voor een prettige sfeer thuis. Jouw wensen over onze kraamzorg in Utrecht staan tijdens de kraamweek centraal. Hiervoor plannen we een kennismakingsgesprek in. Op basis van jouw wensen zoeken we de ideale medewerker voor je, om je zo de best mogelijke kraamzorg te geven. Wil je direct meer weten over een onvergetelijke kraamtijd?

Dunstan Babytaal

Huilen is een van de weinige manieren waarop je kindje iets duidelijk maakt. Wist je dat alle kindjes dezelfde vijf huilgeluidjes maken? Elk geluid heeft weer een andere betekenis. Tijdens de kraamzorg in Utrecht leert onze kraamverzorgende jullie om deze geluiden te herkennen door middel van de Dunstan Babytaal. Denk hierbij aan de betekenissen voor krampjes, honger, dwarszittend boertje, vermoeidheid en ongemak. Zo weten jullie straks sneller hoe je je kindje kunt helpen als hij of zij aan het huilen is. Al onze kraamverzorgenden zijn gecertificeerd en worden regelmatig bijgeschoold, zo weet je zeker dat je veilige en goede kraamzorg in Utrecht kiest voor je kindje.

Kraamzorg in Utrecht en omgeving

Zodra je erachter komt dat je zwanger bent, ben je bij ons welkom om je aan te melden voor kraamzorg in Utrecht en omstreken. Zo leveren wij ook kraamzorg in Alendorp, Blauwkapel, Haarzuilens, Ockhuizen, Stadsdam, Themaat en Veldhuizen. Het advies is om dat ongeveer tussen de 12e en 16e week van je zwangerschap te gaan regelen. Heb je je door omstandigheden niet op tijd kunnen aanmelden? Neem voor het bespreken van de mogelijkheden gerust contact met ons op. Je kan telefonisch contact opnemen via: 088 – 77 77 666. Je mag ons voor advies over kraamzorg in Utrecht ook mailen op: [email protected].

Verloskundigenpraktijken Utrecht

Naviva Kraamzorg werkt nauw samen met de verloskundigenpraktijken in Utrecht:

Direct aanmelden?

Wil jij je aanmelden voor kraamzorg in Utrecht of omgeving? Klik hier om je aan te melden voor kraamzorg van Naviva.

Lees hier ervaringen van jonge ouders die kraamzorg van Naviva gehad hebben