De beste start met Naviva Kraamzorg Utrecht

Naviva Kraamzorg is er voor, tijdens en na de bevalling voor jou. Onze bevallingsassistenten zijn speciaal opgeleid om deskundige bevallingsassistentie te verlenen. Zij zijn zeer ervaren en worden regelmatig getraind en bijgeschoold volgens de nieuwste inzichten. Ze trainen samen met verloskundigen en het ziekenhuis, zodat ze precies weten wat ze in welke situatie moeten doen. Daarmee bieden we jou de veiligste bevalling. Na de bevalling komt een van onze kraamverzorgenden bij jullie thuis. Ze deelt haar kennis met je en geeft adviezen, zodat je na de kraamweek zelf voor je kindje kan zorgen. Op onze website lees je ervaringen van onze cliënten over hun kraamweek.

De extra’s van Naviva

Bij Naviva krijg je meer dan alleen goede kraamzorg. Onze kraamverzorgenden worden naast hun reguliere opleiding intern opgeleid tot Babyexpert. Een Babyexpert handelt vanuit de behoeften van het kind en het gezin. Al onze kraamverzorgenden zijn gecertificeerd en worden regelmatig bijgeschoold, zo weet je zeker dat je veilige en goede kraamzorg kiest voor je kindje.

Het opleidingsprogramma tot Babyexpert bestaat uit hartenpunten. Elk hartenpunt is een stukje extra kennis over een bepaald onderwerp. Dit zijn onze hartenpunten:

  • Huid: de kraamverzorgenden zijn geschoold volgens de laatste inzichten en adviezen rondom de verzorging van de tere babyhuid.
  • Voeden: Naviva is voorstander van voeden op verzoek, zowel bij borst- als flesvoeding. Dat betekent dat je naar de hongersignalen van je kindje kijkt in plaats van naar de klok. Onze kraamverzorgende leert je de voedingssignalen te herkennen, zodat je de behoefte van je kindje beter leert begrijpen.
  • Taal: onze kraamverzorgende leert je de taal van je baby begrijpen met behulp van Dunstan Babytaal. Zo weet je of je kindje honger heeft of bijvoorbeeld last heeft van buikkrampjes. Door in te spelen op de behoefte van je kindje geef je je kindje een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Dit is goed voor de hechting.
  • Natuurgericht: onze Babyexperts zijn opgeleid op het gebied van natuurgerichte kraamzorg. Hierbij staat onder andere draaiend verzorgen en de babymassage centraal.Wil je meer weten over kraamzorg van onze Babyexpert? Klik dan hier.
Kraamzorg van een Babyexpert

Waar in de regio Utrecht leveren wij kraamzorg?

Naviva Kraamzorg levert kraamzorg in Utrecht en omstreken. Wij staan voor je klaar in Alendorp, Bilthoven, De Bilt, Eemnes, Groenekan, Haarzuilens, Hollandsche Rading, Leidsche Rijn, Maarssen, Maartensdijk, Ockhuizen, Oud Zuilen, Stadsdam, Themaat, Tienhoven, Veldhuizen en Westbroek. Via onze postcodecheck kan je controleren of wij zorgen leveren op jouw postcode.

Meld je hier aan!

Verloskundigenpraktijken Utrecht

Naviva Kraamzorg werkt nauw samen met de verloskundigenpraktijken in Utrecht*:

*Op deze pagina vermelden we verloskundigenpraktijken waar Naviva veel mee samenwerkt. Staat jouw verloskundigenpraktijk hier niet tussen? Ook dan kan jij je gewoon aanmelden voor kraamzorg van Naviva.

Direct aanmelden?

Wil jij je aanmelden voor kraamzorg in Utrecht of omgeving? Het advies is om dat ongeveer tussen de 12e en 16e week van je zwangerschap te doen. Klik hier om je aan te melden voor kraamzorg van Naviva. Meer weten? Of vragen over onze kraamzorg? Onze klantenservice staat op werkdagen van 08:30 uur tot 17:00 voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Telefonisch via: 088 – 77 77 666 of per mail via: klantenservice@naviva.nl