Kraamzorg Wolvega

Ben je op zoek naar kraamzorg in Wolvega? Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap en welkom bij Naviva Kraamzorg Wolvega. In en om Wolvega staat een groep kraamverzorgenden voor je klaar om je een fijne en onbezorgde kraamtijd te geven. Er is dus altijd een kraamverzorgende bij jou in de buurt. Dat is wel zo prettig en in principe zal zij ook de hele kraamtijd bij je blijven.

Jouw wensen

Je kraamweek is een van de meest bijzondere momenten in je leven. Naviva Kraamzorg Wolvega wil dat je aan deze periode een warme herinnering overhoudt. Daarom staan jouw wensen voor je kraamweek bij ons centraal. Tijdens het intakegesprek maken we nader kennis met elkaar. Op basis van jouw wensen en persoonlijke situatie maken we de ideale match met een van onze medewerkers. Respect voor jouw wensen en kraamzorg die bij jou past: daar staan wij voor. Meer lezen over een onvergetelijke kraamtijd?

Kwaliteit

Naviva kraamzorg Wolvega staat voor kwaliteit en professionaliteit. Zo laten we je, als je dat wilt, tijdens de kraamtijd kennis maken met babymassage, de Dunstan Babytaal (je leert herkennen waarom je baby huilt) en een speciale verzorgingstechniek die onnodig huilgedrag helpt voorkomen. Deze techniek zorgt er ook voor dat je kindje zich veiliger voelt in jouw armen. En dat schept vertrouwen.

Babymassage

Alle kraamverzorgenden van Naviva zijn opgeleid in babymassage. Onze massage is speciaal voor kindjes tot zes weken oud. Je kindje geniet van een ontspannen massage. Het helpt darmkrampjes voorkomen en maakt je baby rustig. Bovendien is babymassage een hele fijne manier om de hechting tussen jou en je kindje te versterken. Ook voor partners is babymassage een rustgevende activiteit om jullie kindje beter te leren kennen. Meer weten over onze babymassage?

Aanmelden

Aanmelden voor onze kraamzorg kan eenvoudig via ons aanmeldformulier.