Kraamzorg Zevenaar

Ben je in verwachting? Van harte gefeliciteerd! Je kunt vast niet wachten om straks je kindje in je armen te sluiten. Naviva Kraamzorg Zevenaar wenst jou een prachtige en zorgeloze zwangerschap toe, waar je volop van kunt genieten.

Vertrouwd en dichtbij

Kies je voor Naviva Kraamzorg dan kies je voor professionele kraamzorg, waar jouw wensen en behoeften centraal staan. Onze kraamverzorgenden zorgen ervoor dat jij je volledig kunt richten op je kindje en op het herstellen van de bevalling. Bovendien werken wij buurtgericht: Jouw kraamverzorgende komt uit Zevenaar of directe omgeving. Hierdoor is ze altijd snel ter plaatse, kent ze de weg op haar duimpje en weet ze in noodgevallen het dichtstbijzijnde ziekenhuis, jouw verloskundige of medici razendsnel te bereiken. Naviva Kraamzorg Zevenaar is vertrouwd en dichtbij.

Een perfect geregelde kraamtijd

Naviva Kraamzorg biedt jou en je gezin de beste start. Onze kraamverzorgenden zijn uiterst betrokken, zeer professioneel en worden meerdere keren per jaar bijgeschoold. Hun kennis over pasgeborenen is dus altijd volgens de nieuwste inzichten en up-to-date. Al onze kraamverzorgenden staan geregistreerd bij het Kenniscentrum Kraamzorg. Wil je meer weten over onze professionele kraamzorg? Lees dan het volledige overzicht met de beloftes van Naviva die ervoor zorgen dat je kindje en jij de beste kraamzorg krijgen.

Aanmelden voor kraamzorg in Zevenaar?

Ben je op zoek naar de beste kraamzorg in Zevenaar of in een van de omliggende dorpen als Babberich, Giesbeek of Ooy? Meld je dan eenvoudig aan middels het online aanmeldformulier.
Liever telefonisch aanmelden voor kraamzorg? Bel ons dan op telefoonnummer 088 7777 666.

Kennismakingsgesprek

Na aanmelding plannen we een kennismakingsgesprek in. Onze intaker neemt met jou en je gezin door waar jullie gedurende de kraamtijd behoefte aan hebben. Denk hierbij aan zaken als:

  • Wil je dat de kraamverzorgende assisteert tijdens de bevalling?
  • Ga je thuis bevallen of in het ziekenhuis?
  • Hoeveel uur per dag komt de kraamverzorgende?
  • Welke huishoudelijke taken neemt de kraamverzorgende op zich?

Tevens krijg je na aanmelding toegang tot je eigen cliëntportaal met daarin een download naar ons online magazine ‘Hoe bevalt het’. Dit staat boordevol informatie en tips over je zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Wanneer moet ik me aanmelden?

Gedurende je gehele zwangerschap kun je je aanmelden voor Naviva Kraamzorg. Aanmelden in de eerste vier maanden van je zwangerschap is wenselijk.