Aanmelden

Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je je bij ons aanmelden voor kraamzorg. Ons advies is om dat tussen de 12e en 16e week van je zwangerschap te doen.

Aanmelden kan via ons aanmeldformulier of telefonisch op 088 7777 666. Voor vragen of hulp bij aanmelden kun je ons ook altijd bellen. Tip: doe de postcodecheck om te zien of wij kraamzorg in jouw woonplaats leveren.

Naviva Kraamzorg heeft pluscontracten met álle zorgverzekeraars. Een belangrijke voorwaarde voor een pluscontract zijn de hogere opleidingseisen die zijn gesteld aan de kraamverzorgenden van Naviva en een gegarandeerde zorglevering, ook in drukke periodes. Als cliënt kun jij dus altijd rekenen op onze professionele en deskundige kraamzorg.

Meer informatie over uren en kosten lees je hier. Kom je er niet uit? Bel dan met ons op 088 7777 666. We helpen je graag.

Meteen aanmelden voor onze kraamzorg?

Spreek je geen of weinig Nederlands?

Kijk dan hier.

Informatiemagazines

Als je je hebt aangemeld voor onze kraamzorg, krijg je toegang tot je eigen cliëntportaal met daarin een download naar ons online magazine ‘Hoe bevalt het’. In dit magazine vind je veel praktische informatie over je zwangerschap, je kindje, je bevalling en de kraamweek. Kortom, alles wat je moet weten als aanstaande ouder(s).