Werken bij Naviva

Naviva Kraamzorg staat garant voor de beste start voor moeder en kind met professionele zorg en persoonlijke aandacht. Met 15.000 cliënten per jaar en duizend medewerkers zijn wij een van de grootste kraamzorgaanbieders van Nederland. Wij zijn actief in het midden en oosten van Nederland. Ons kantoor is gevestigd in Deventer. Naviva Kraamzorg is onderdeel van het netwerk van Zorg van de Zaak.

Kraamverzorgende zijn bij Naviva

In onderstaand filmpje vertellen onze kraamverzorgenden waarom ze hun vak zo mooi vinden en waarom ze graag bij Naviva werken.

Kraamverzorgende zijn bij Naviva

Wat maakt werken bij Naviva uniek?

Naviva Kraamzorg werkt buurtgericht. Jouw ‘gezin’ komt zo veel mogelijk uit jouw omgeving. Dat scheelt een heleboel reistijd en je bent nauw verbonden aan cliënt, verloskundige en ziekenhuis in je eigen omgeving. Bij Naviva profiteer je van de kracht van een professionele organisatie, zo is de planning bij ons uitstekend geregeld. Juist omdat we groot zijn kunnen onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en specialiseren. We investeren veel in kwaliteit en scholing en werken met de nieuwste innovaties.

Werken bij Naviva Kraamzorg betekent:

  • Bij Naviva zijn de functies kraamverzorgende en kraamverzorgende voor partusassistentie twee verschillende functies. Zo kun jij je specialiseren.
  • Uniek is dan ook dat je bij Naviva geen nachtdiensten draait als je kraamverzorgende bent.
  • Bovendien faciliteert en betaalt Naviva Kraamzorg je verplichte opleidingen. Zo kun je werk en privé beter combineren en word je optimaal gesteund in het bieden van de allerbeste en veiligste start aan moeder en kind.
  • Je werkt in een klein hecht team en volgens de nieuwste inzichten en technieken.
  • Naviva biedt diverse leerwerktrajecten die opleiden tot het branche erkende diploma kraamverzorgende en de daarbij behorende speld.

Voor een actueel overzicht van onze vacatures klik je hier.