Contractvormen

We willen dat jij het werk doet dat bij jou past. Daarom bieden we verschillende contractvormen aan en doe je werk dat in balans is met je privésituatie. Zo sta je bij ons niet lang op wacht en werk je als regulier kraamverzorgende niet ’s avonds en ’s nachts. Op die manier weet jij waar je aan toe bent en heb je naast de leukste baan ook tijd voor je eigen sociale leven.

Welk contract past bij jou

  • Contract op maat

Dit is het meest persoonlijke contract. Je legt samen met ons het aantal uren vast in je contract. Je werkt in elk geval 8 dagen achtereen en bent dan, afhankelijk van je contract, een aantal dagen vrij. Je rooster plan je van tevoren, samen met de planning. Daarbij is er, afhankelijk van je aantal uren, de mogelijkheid om kort van tevoren (buiten) je rooster te plannen, een maand van tevoren (semi) te plannen of per kwartaal te plannen.

  • Mamacontract

Met onze Mamacontracten werk jij als je kinderen op school zitten en sta je weer op het schoolplein als je werk erop zit. Je krijgt van ons een contract van maximaal 20 uur per week en werkt in blokken van zes dagen. We gaan ervan uit dat je gemiddeld zes uur op een dag werkt.

  • Korte werkblokken

In sommige gevallen is het mogelijk om kortcyclisch te werken. Je werkt dan 4 of 5 dagen achtereen. Je contractgrootte is 12 – 22 uur per week. Dit contract is ideaal voor wie geen mogelijkheid heeft om 8 dagen achtereen te werken.

  • Partuscontract

Als partusmedewerker assisteer je bij bevallingen en verleen je opstartzorg. Je werkt in blokken van bijvoorbeeld 8 of 12 uur. In die uren kun je worden opgeroepen. Zo niet, dan ontvang je wachtvergoeding. Een partuscontract is goed te combineren met een van de andere contracten.

  • Oproepcontract

Het meest flexibele contract. Je bent beschikbaar op de momenten dat het jou uitkomt. Nadeel is dat je geen zekerheid hebt over het aantal uren dat je maakt. In rustige periodes kan het zijn dat je minder werkt dan je zou willen.

Zullen we kennismaken?

Ben je enthousiast geraakt en sluit een bepaalde contractvorm aan bij jouw wensen? Solliciteer dan vandaag nog. We maken graag kennis met jou! Heb je nog vragen? Mail ons dan op werken@naviva.nl.

Solliciteer nu