Kraamverzorgende worden? Volg ons leerwerktraject

Ben jij in de wieg gelegd voor het vak van kraamverzorgende?

En wil je leren en werken combineren en je loopbaan een uitstekende start geven in de kraamzorg? Wij betalen de opleiding, jij ontvangt salaris. Klinkt dat goed?

Op dit moment is er geen nieuwe data bekend over een aankomende opleiding. Lees meer over de meest gestelde vragen over deze leerwerktrajecten.

Branche-erkende leerwerktrajecten

Wij vinden het belangrijk om te investeren in de toekomst en de kwaliteit van de kraamzorg. Voor mensen met passie voor de kraamzorg, met of zonder zorgachtergrond.

Heb jij nog geen zorgachtergrond?

Dan bieden wij de branche erkende opleiding kraamzorg aan. In dit leerwerktraject word je in ongeveer een jaar tijd klaargestoomd tot het vak kraamverzorgende. Je combineert leren met werken en doet zo kennis en ervaring op. Deze leerwerktrajecten bieden we aan in samenwerking met ROC’s. Meestal starten de opleidingen in het voor- of najaar.

Heb jij al een zorgachtergrond?

Als je een opleiding Verzorgende IG (niveau 3) hebt, kun je versneld doorstromen tot kraamverzorgende. Je volgt een verdiepingsopleiding. Deze opleiding duurt ongeveer 7 maanden inclusief diplomering. Dit valt onder hetzelfde leerwerktraject dat wij aanbieden in samenwerking met het ROC. Klik hier om te zien of er binnenkort leerwerktrajecten zijn.

Past het beroep kraamverzorgende bij jou?

In dit filmpje zie je wat het werken als kraamverzorgende bij Naviva inhoudt. Leuk om eens naar te kijken. Klik hier als je meer wilt weten over het vak kraamverzorgende.

Wil jij kraamverzorgende worden bij Naviva?

Solliciteren

Als duidelijk is of en wanneer een opleiding start, dan plaatsen wij voor onze diverse leer-werktrajecten vacatures op onze website.