Leerwerktrajecten

Ben jij in de wieg gelegd voor het vak van Kraamverzorgende?

En wil je leren en werken combineren en je loopbaan een uitstekende start geven in de kraamzorg? Wij betalen de opleiding, jij ontvangt salaris. Klinkt goed?

Dan biedt Naviva Kraamzorg voor jou diverse branche erkende leerwerktrajecten aan. Wij vinden het belangrijk om te investeren in de toekomst en de kwaliteit van de kraamzorg. Voor mensen met passie voor de kraamzorg met of zonder zorgachtergrond. Onze leertrajecten kunnen in maart of september starten. De ROC’s starten deze opleiding alleen indien de samenwerkende kraamzorgorganisaties voldoende opleidingsplaatsen ter beschikking hebben. Klik hier of er binnenkort leerwerktrajecten zijn. Naviva is een SBB erkend leerbedrijf en het beste leerbedrijf in 2016 in Zorg, Welzijn en Sport. We werken nauw samen met het Deltion College in Zwolle en ROC Midden Nederland in Utrecht.

Wil jij een idee hebben van het leerwerktraject tot Kraamverzorgende?

In dit filmpje vertellen kraamverzorgenden die de opleiding bij Naviva hebben gevolgd, over hun ervaringen en waarom ze de opleiding zijn gaan doen.

Wil jij kraamverzorgende worden bij Naviva?

Is dit de beste start die je jezelf kan geven?

Als (leerling)kraamverzorgende moet je van vele markten thuis zijn. Elke zorginzet is anders. Je komt in een enerverende en intensieve periode bij mensen over de vloer. De ene keer is er sprake van de bekende roze wolk, de andere keer word je geconfronteerd met heftige zorgen en problemen. In alle gevallen kun jij daar mee omgaan, als professional en als mens. Ook qua tijd ben je flexibel. Een werkdag kan drie tot acht uur duren en in principe werk je tijdens een inzet acht dagen achter elkaar, ook in de weekenden en tijdens feestdagen.

Het beroep van kraamverzorgende vraagt veel van je, maar je krijgt er ook veel voor terug. Ons vak is dankbaar werk. Een grote bijdrage leveren aan een goede en veilige start voor moeder, kind en kraamgezin, daar word je warm van. Je werkt weliswaar zelfstandig in het gezin, maar maakt onderdeel uit van een hecht team. Daarnaast word je op alle mogelijke manieren door Naviva Kraamzorg ondersteund in je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteren

Als duidelijk is of en wanneer de opleiding start, dan plaatsen wij voor onze diverse leer-werktrajecten vacatures op onze website.