Kernwaarden

Trots. Dat zijn de medewerkers van Naviva. Trots op de beste start die wij cliënten willen bieden en trots dat ons dit elke dag weer lukt. Onze kernwaarden beschrijven waar wij voor staan.

Onze kernwaarden

  • Bevlogen: Jij werkt vanuit je hart. Bij Naviva werken bevlogen professionals die met passie en bevlogenheid hun werk doen.
  • Aandachtig: Je hebt oprechte aandacht voor anderen én voor jezelf: je ontwikkeling en balans. Je houdt je aandacht bij je werk en neemt daarmee verantwoordelijkheid.
  • Daadkrachtig: Medewerkers van Naviva zijn duidelijk, durven beslissingen te maken en kunnen snel handelen. Dat vraagt om vitaliteit, lef en veerkracht
  • Wendbaar: Je weet precies wat je te doen staat, maar bent wendbaar als dat nodig is. Jij zorgt dat elk gezin de zorg krijgt die past. Nu en in de toekomst.
  • Deskundig: Je bent een deskundig professional, die elke dag haar best doet om elke verwachting te overtreffen. Zo maak jij het verschil.

Bedrijfscultuur

Bij Naviva heerst een cultuur waarin we elkaar durven aan te spreken. Op de zaken die goed gaan, maar ook op dingen die beter kunnen. Zo kunnen we een transparante en lerende organisatie zijn en blijven. De wil om steeds vernieuwend en innovatief te zijn, zet een duidelijke stempel op onze bedrijfscultuur.

Naviva wil dat jij als werknemer goed in je vel zit. Dat jij doet waar je goed in bent. En dat je plezier aan je werkt beleeft. We hebben veel persoonlijke aandacht voor onze medewerkers en zijn trots op de prettige werksfeer binnen onze organisatie.

Test jezelf

Pas jij bij Naviva? Doe onze quiz en kom er snel achter!