Kernwaarden

Trots. Dat zijn de medewerkers van Naviva. Trots op de beste start die wij cliënten willen bieden en trots dat ons dit elke dag weer lukt. Onze kernwaarden beschrijven waar wij voor staan.

Onze kernwaarden

  • Bevlogen: Kraamverzorgende word je niet, dat ben je. Bij Naviva werken bevlogen professionals die met passie hun werk doen.
  • Aandachtig: Wij doen de dingen met aandacht. Je hebt aandacht voor je cliënt, je collega en ketenpartners, maar ook aandacht voor jezelf: je ontwikkeling en balans.
  • Daadkrachtig: Medewerkers van Naviva zijn duidelijk, durven beslissingen te maken en kunnen snel handelen. Dat vraagt om vitaliteit, lef en veerkracht.
  • Zelfstandig: Kraamverzorgende is een zelfstandig beroep. Je krijgt en neemt de verantwoordelijkheid om op eigen kracht je werk te doen en om hulp te vragen als je dat nodig hebt.
  • Ambitieus: Alleen het beste is goed genoeg. Alle medewerkers van Naviva doen net iets meer om elke verwachting te overtreffen.

Bedrijfscultuur

Bij Naviva heerst een open cultuur. Dat betekent dat we elkaar aanspreken op de zaken die goed gaan, maar ook op dingen die beter kunnen. Zo kunnen we een transparante en lerende organisatie zijn en blijven. De wil om steeds vernieuwend en innovatief te zijn, zet een duidelijke stempel op onze bedrijfscultuur.

Naviva Kraamzorg wil dat jij als werknemer goed in je vel zit. We hebben veel persoonlijke aandacht voor onze medewerkers en zijn trots op de prettige werksfeer binnen onze organisatie. De levendige personeelsvereniging draagt daar absoluut aan bij. Benieuwd naar onze missie en visie? Kijk dan hier.

Test jezelf

Pas jij bij Naviva? Doe onze quiz en kom er snel achter!