Waarom Naviva?

Wat maakt werken bij Naviva zo bijzonder? Naviva is koploper in de kraamzorg. Natuurlijk bieden we de allerbeste zorg. Maar we beseffen dat kraamzorg bovenal mensenwerk is. Daarom zijn we zuinig op onze medewerkers. Wij willen dat jij doet waar je goed in bent en dat je plezier aan je werk beleeft. Daarom is alles bij Naviva goed geregeld. Verder investeren we veel in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van al onze medewerkers. Bij ons mag je je met recht een Babyexpert noemen.

De redenen waarom onze collega’s graag bij Naviva werken

 • Naviva zorgt ervoor dat jij kunt doen waar je goed in bent en plezier aan beleeft
 • Je kunt je specialiseren tot partusassistent en dan op rooster werken
 • Dankzij de partusassistenten draai je als kraamverzorgende geen avond- of nachtdienst
 • In 99% van de gevallen sta je niet langer dan één dag op wacht
 • Verplichte scholingen en acht werkoverleggen krijg je allemaal betaald
 • Met buurtgericht kramen werk je zo veel mogelijk met vaste verloskundigen dichtbij huis
 • Je werkt in een hecht, zelfstandig team en kunt je verdiepen in een van de teamrollen
 • Naviva biedt meer dan alleen goede kraamzorg en leidt je intern op tot Babyexpert
 • In bepaalde regio’s kun je korte werkblokken draaien van 4/5 dagen
 • Je leert alles over babymassage, draaiend verzorgen en Dunstan Babytaal
 • Je werkt voor de beste werkgever en koploper in de kraamzorg!

 

Vertrouwd en dichtbij

Naviva werkt buurtgericht. Je werkt met vaste verloskundigen samen en dichtbij je eigen huis. De kraamverzorgenden van Naviva en de verloskundigen kennen elkaar goed. Jullie weten precies wat je van elkaar kunt verwachten. Ook in acute situaties. Dit draagt bij aan de kwaliteit en veiligheid van onze zorg. Een ander voordeel van buurtgericht kramen, is dat je weinig reistijd kwijt bent.

Zelfstandig team

Naviva biedt je de voordelen van een grote, professionele organisatie. Maar toch voelt werken bij Naviva klein en persoonlijk. Je werkt namelijk met ongeveer twaalf collega’s samen in een zelfstandig team. Jullie vergaderen acht keer per jaar (betaald!) en zijn samen verantwoordelijk voor veel zaken in jullie regio. Binnen het team zijn verschillende rollen te verdelen. Dit biedt jou de kans om je te verdiepen: in ICT, PR of leren en ontwikkelen.

Meer dan alleen goede kraamzorg

Naviva is koploper in de kraamzorg. We bieden graag meer dan alleen goede kraamzorg. Daarom maken we gebruik van de nieuwste technieken en inzichten. Die maken jouw werk prettiger en leuker. En de zorg in het gezin nog beter. Als je bij Naviva werkt, dan ben je altijd op zoek naar het beste. Bevlogenheid, aandacht, zelfstandigheid, daadkracht en ambitieus zijn onze kernwaarden. Gun jij jezelf, je collega’s en je cliënten het beste? Loop dan met Naviva mee op kop.

Zullen we kennismaken?

Misschien ben je op zoek naar een baan? Klik hier voor onze actuele vacatures, Of wil je nog meer weten? Laten we kennismaken met elkaar! We komen graag met je in gesprek en vertellen je alles over werken bij Naviva en de mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Bel dan met ons op 06-13584438 of stuur een mail naar werken@naviva.nl. We zien en horen je graag!