Gelre Kraamzorg is Naviva Kraamzorg

Op 30 augustus 2018 is Gelre Kraamzorg overgenomen door Naviva Kraamzorg. Alle medewerkers van Gelre Kraamzorg zijn in dienst gekomen van Naviva. De naam is veranderd, maar de goede zorg blijft. Ons team kraamverzorgenden staat graag voor jullie klaar in Apeldoorn en omgeving.

Kraamzorg nodig? Van harte gefeliciteerd! Bij Naviva Kraamzorg staat een veilige start voor jou en je baby centraal. We staan voor, tijdens en na de bevalling graag voor je klaar! Bij Naviva Kraamzorg staat veiligheid en kwaliteit altijd op de eerste plaats!

Bij Naviva Kraamzorg in Apeldoorn werken we buurtgericht. Dat houdt in dat jouw kraamverzorgende in principe altijd uit jouw plaats of regio komt. Daarnaast zorgen we ervoor dat je in je kraamtijd altijd één vaste kraamverzorgende krijgt, die nauw samenwerkt met jouw verloskundige. Dit zorgt ervoor dat de kraamverzorgende en verloskundige goed op elkaar ingespeeld zijn, wat bijdraagt aan een ontspannen, veilige en gezonde kraamtijd.

Natuurlijke Kraamzorg

Jouw gezin is uniek! Jouw wensen en persoonlijke situatie staan voor ons centraal. Daarom biedt Naviva nu ook Natuurlijke Kraamzorg voor ouders die op natuurlijke wijze hun baby willen verzorgen en met natuurlijke middelen ondersteund willen worden. Naviva heeft een team van gediplomeerde, geschoolde en geregistreerde natuurlijke kraamverzorgenden. Wil je meer weten over Natuurlijke Kraamzorg in Apeldoorn?

De kraamverzorgende van Naviva vertelt aan het gezin wat zij in de kraamweek allemaal kunnen verwachten van haar

Kennismakingsgesprek

Nadat je je hebt aangemeld voor Naviva Kraamzorg in Apeldoorn, nodigen we je tussen de 28 en 32 weken van je zwangerschap uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Wanneer het je eerste baby is, maken we de afspraak bij jouw thuis. Bij een tweede of volgend kindje wordt de intake telefonisch gedaan. Tijdens het kennismakingsgesprek beantwoordt de consulent graag al jouw vragen, geeft ze advies en is ze benieuwd naar je wensen rondom de bevalling en de kraamzorg. Al je verwachtingen, gemaakte afspraken en bijzonderheden worden tijdens dit gesprek vastgelegd, zodat Naviva Kraamzorg in Apeldoorn de beste match kan maken tussen jou en de kraamverzorgende.

Samenwerking verloskundigenpraktijken

Naviva werkt nauw samen met verschillende verloskundigenpraktijken in Apeldoorn:

Contact

Je kunt je aanmelden voor Naviva Kraamzorg in Apeldoorn, zodra je weet dat je zwanger bent. Het beste is om dit tussen de 12e en 16e week van je zwangerschap te doen. Mocht je al verder in de zwangerschap zijn, is dit geen probleem. Wij garanderen altijd dat jij en je baby de zorg krijgen die jullie nodig hebben. Aanmelden kan via deze link of telefonisch via 088 7777 666. Voor vragen of hulp bij het aanmelden kun je altijd contact met ons opnemen. Naviva Kraamzorg in Apeldoorn maakt hét verschil in de periode voor, tijdens en na de geboorte!