Kraamzorg Almelo

Heb je kraamzorg in Almelo nodig? Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap en welkom bij Naviva Kraamzorg Almelo. Ook als je kraamzorg zoekt in Aadorp en Bornerbroek ben je bij ons aan het juiste adres. Je kraamtijd is een van de belangrijkste momenten in je leven. Wij helpen je deze onvergetelijk te maken.

Welkom bij Naviva Kraamzorg Almelo

Naviva Kraamzorg in Almelo staat voor je klaar in deze mooie periode. Wij doen er alles aan om jou en je baby de allerbeste start te geven. In en om Almelo staat een ervaren team voor je klaar om je een fijne en onbezorgde kraamtijd te geven. Er is altijd wel een kraamverzorgende van ons bij jou in de buurt. Zij spreekt jouw taal, kent de regio en de verloskundigen in jouw buurt. Wel zo prettig en vertrouwd.

Kwaliteit en persoonlijkheid bij Naviva Kraamzorg Almelo

In de kraamtijd krijg je de tijd om te herstellen van je bevalling en je baby te leren kennen. Onze kraamverzorgende is er voor jou en je kleintje. Zij biedt de beste zorg en controleert of het goed gaat met jou en je baby. Tijdens je kraamtijd staat persoonlijke aandacht centraal. Van al onze kraamverzorgenden kun je ervan uitgaan dat ze de beste zorg bieden volgens de laatste inzichten. Onze kraamverzorgenden worden voortdurend bijgeschoold en opgeleid tot echte baby-experts.

De beste start, met Naviva Kraamzorg!

De extra's van Naviva Kraamzorg in Almelo

Uiteraard zijn we net als iedere andere kraamzorgorganisatie professioneel en deskundig. Maar daarnaast bieden we net even dat beetje extra om jou en je baby de best mogelijke start te geven. Zo laten we je, als je dat wilt, tijdens je kraamtijd kennis maken met babymassageDunstan babytaal en een speciale verzorgingstechniek die onnodig huilgedrag helpt voorkomen. Daarnaast zijn onze kraamverzorgenden in Twente bevoegd om de hielprik en gehoorscreening uit te voeren. Wel zo prettig, want zo bepaal je zelf het moment hiervoor en zie je een vertrouwd gezicht in plaats van dat er een vreemd iemand over de vloer komt.

Kennismakingsgesprek met Naviva Kraamzorg in Almelo

Wanneer je zwanger bent, kun je met verschillende vragen zitten. Vooral wanneer je zwanger bent van je eerste baby. Naviva Kraamzorg in Almelo begrijpt dat. Wij plannen daarom altijd een persoonlijk kennismakingsgesprek in, zodat we al je vragen kunnen beantwoorden. Bovendien wordt tijdens dit gesprek de werkwijze van Naviva Kraamzorg in Almelo besproken en kun je aangeven wat je wensen zijn. Bij een eerste zwangerschap komen we voor het kennismakingsgesprek bij je op bezoek. Ben je zwanger van een tweede of volgende baby? Dan vindt het kennismakingsgesprek via beeldbellen plaats.

Aanmelden voor kraamzorg in Almelo?

Meld je hier meteen aan voor kraamzorg van Naviva. Of neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 088 – 7777 666 of een e-mail te sturen naar klantenservice@naviva.nl. Naviva Kraamzorg in Almelo doet er alles aan om van jouw kraamtijd en onvergetelijke en ontspannen periode te maken.