Kraamzorg Woudenberg

Je zwangerschap is prachtige, maar ook spannende tijd. Van harte gefeliciteerd en welkom bij Naviva Kraamzorg Woudenberg. Je kunt vast niet wachten om je kindje straks vast te houden. Ben je je al aan het voorbereiden op je kraamtijd? En ben je benieuwd waar je in Woudenberg terecht kunt voor kraamzorg? Naviva Kraamzorg biedt professionele kraamzorg met persoonlijke aandacht. Jouw wensen, behoeftes en omstandigheden staan voor onze kraamverzorgenden centraal. We willen namelijk dat je een kraamtijd krijgt waar je later met warme gevoelens aan terug kunt denken.

De kraamverzorgenden van Naviva

Al onze kraamverzorgenden zijn gediplomeerde, betrokken professionals, die geregistreerd zijn bij het Kenniscentrum Kraamzorg. Naast het verzorgen van jou en je kindje, het monitoren van jullie gezondheid en het bijhouden van het huishouden, biedt een kraamverzorgende van Naviva ook een luisterend oor. Emotionele ondersteuning is net zo belangrijk als praktische en lichamelijke ondersteuning. Onze kraamverzorgenden weten als geen ander dat een zwangerschap, bevalling en kraamtijd een grote impact hebben op een vrouw. Maak je dus geen zorgen om kraamtranen of emoties. Jouw kraamverzorgende luistert naar je en is er voor je.

Veilig en vertrouwd

Bij Naviva Kraamzorg werken we buurtgericht. Dat betekend dat er een kraamverzorgende uit jouw regio komt. Ze kan daarom snel bij je zijn en kent de verloskundige goed. Ze weten wat ze van elkaar mogen verwachten en werken samen om jullie de beste start te geven. Dat voelt veilig en vertrouwd. Ook weet ze het dichtstbijzijnde ziekenhuis of andere medische instanties direct te vinden.

Vol zelfvertrouwen

De kraamverzorgende begeleidt jou in je (nieuwe) rol als moeder. Ze houdt in de gaten of je baby voldoende drinkt en laat zien hoe de dagelijkse verzorging in zijn werk gaat. Ook laat ze je kennismaken met draaiend verzorgen, babymassage en Dunstan Babytaal. Aan het eind van je kraamtijd kun jij vol zelfvertrouwen zelfstandig voor je kindje zorgen.

Aanmelden voor kraamzorg in Woudenberg

Meld je online aan voor kraamzorg via het aanmeldformulier of neem telefonisch contact met ons op: 088 7777 666.

Wat gebeurt er na je aanmelding?

Heb je je aangemeld voor Naviva Kraamzorg Woudenberg, dan nemen we contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek zal onze intaker met jou en je gezin doornemen hoe jullie de kraamtijd en kraamzorg graag vorm willen geven. Meer weten over het kennismakingsgesprek? Lees dan hier verder