Kraamzorg Duiven

Op zoek naar kraamzorg in Duiven? Gefeliciteerd met je zwangerschap! Je kraamweek is een van de meest bijzondere momenten in je leven. Naviva Kraamzorg Duiven wil dat je aan deze periode een warme herinnering overhoudt. Daarom staan jouw wensen voor je kraamweek bij ons centraal. Tijdens het intakegesprek maken we nader kennis met elkaar. Op basis van jouw wensen en persoonlijke situatie maken we de ideale match met een van onze medewerkers. Respect voor jouw wensen en kraamzorg die bij jou past: daar staan wij voor. Meer weten over onze kraamzorg in Duiven? Ontdek alle mogelijkheden hier.

Meld je direct aan!

Altijd in de buurt

Naviva werkt buurtgericht, je kraamverzorgende is dus altijd in de regio om kraamzorg in Duiven te kunnen verlenen. Je kraamverzorgende komt zo veel mogelijk uit Duiven en omgeving. Als het moet, kan ze daardoor snel bij je zijn. Bovendien kennen onze kraamverzorgende en jouw verloskundige elkaar goed en werken ze veel samen. Dat voelt vertrouwd en dichtbij. Zo bieden wij je de meest veilige kraamzorg in Duiven. Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je je bij ons aanmelden voor kraamzorg. Ons advies is om dat tussen de 12e en 16e week van je zwangerschap te doen.

Onze Kraamverzorgenden leren je graag meer over de Dunstan Babytaal!

Kraamzorg van een Babyexpert

Bij Naviva krijg je méér dan alleen goede kraamzorg. Onze kraamverzorgenden zijn Babyexperts en bereiden jou en je partner goed voor op jullie rol als nieuwe ouder. Ze weten alles over de hechting en de behoeften van je kindje en hoe je die kunt herkennen. Alle informatie (en meer) is ook terug te vinden in onze Nieuw Leven app; voor, tijdens én na de kraamweek

Kraamzorg Duiven

Onze kraamverzorgenden leveren al jaren kraamzorg in De Eng, Duiven, Groessen, Helhoek, Loo, Nieuwgraaf en omgeving. In Duiven werkt Naviva Kraamzorg nauw samen met Verloskundigenpraktijk Duiven-Westervoort.*

*Op deze pagina vermelden we verloskundigenpraktijken waar Naviva veel mee samenwerkt. Staat jouw verloskundigenpraktijk hier niet tussen? Ook dan kan jij je gewoon aanmelden voor kraamzorg van Naviva.

 

Direct aanmelden?

Wil jij je inschrijven voor kraamzorg in Duiven of omgeving? Meld je hier aan. Je mag voor vragen en advies telefonisch contact opnemen via: 088 – 77 77 666. Ook kan je ons mailen op: klantenservice@naviva.nl. Voor vragen zijn wij te bereiken tussen 8:30 en 17:00 uur. Voor spoed- en noodgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar.