Kraamzorg Duiven

Op zoek naar kraamzorg in Duiven? Gefeliciteerd met je zwangerschap! Je kraamweek is een van de meest bijzondere momenten in je leven. Naviva Kraamzorg Duiven wil dat je aan deze periode een warme herinnering overhoudt. Daarom staan jouw wensen voor je kraamweek bij ons centraal. Tijdens het intakegesprek maken we nader kennis met elkaar. Op basis van jouw wensen en persoonlijke situatie maken we de ideale match met een van onze medewerkers. Respect voor jouw wensen en kraamzorg die bij jou past: daar staan wij voor. Meer weten over onze kraamzorg in Duiven? Ontdek alle mogelijkheden hier.

Borstvoedingslijn

Vanaf het moment dat je bij Naviva bent aangemeld tot de eerste verjaardag van je kindje, kun je bellen met onze Borstvoedingslijn. Onze lactatiekundigen, experts op het gebied van borstvoeding, kunnen al je vragen beantwoorden en eventuele twijfels wegnemen. Naviva Kraamzorg Duiven helpt je graag om borstvoeding te laten slagen. Onze Borstvoedingslijn is daarom 7 dagen per week van 08.00 tot 20.00 uur bereikbaar. Zo bieden we jou en je kindje de beste start.

Altijd in de buurt

Naviva werkt buurtgericht, je kraamverzorgende is dus altijd in de regio om kraamzorg in Duiven te kunnen verlenen. Je kraamverzorgende komt zo veel mogelijk uit Duiven en omgeving. Als het moet, kan ze daardoor snel bij je zijn. Bovendien kennen onze kraamverzorgende en jouw verloskundige elkaar goed en werken ze veel samen. Dat voelt vertrouwd en dichtbij. Zo bieden wij je de meest veilige kraamzorg in Duiven. Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je je bij ons aanmelden voor kraamzorg. Ons advies is om dat tussen de 12e en 16e week van je zwangerschap te doen. Ook als je je door omstandigheden later aanmeldt, garanderen wij dat je kraamzorg in Duiven krijgt.

Kraamzorg Duiven

Onze kraamverzorgenden leveren al jaren kraamzorg in De Eng, Duiven, Groessen, Helhoek, Loo, Nieuwgraaf en omgeving. Je mag voor vragen en advies telefonisch contact opnemen via: 088 – 77 77 666. Je mag ons voor vragen over kraamzorg in Duiven ook mailen op: [email protected].

Direct aanmelden?

Wil jij je inschrijven voor kraamzorg in Duiven of omgeving? Meld je hier aan.