Kraamzorg Doetinchem

Ben je op zoek naar kraamzorg in Doetinchem? Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap. Een bijzondere tijd breekt aan: je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Naviva Kraamzorg Doetinchem biedt jou gezin de beste start door het geven van professionele en persoonlijke zorg. Jouw wensen staan centraal tijdens je kraamtijd. Wij willen graag dat jij de bijzondere momenten op een ontspannen manier beleefd. Wij staan daarom voor, tijdens en na de bevalling voor je klaar.

Meld je aan!

Kwaliteit

Naviva Kraamzorg werkt met gediplomeerde kraamverzorgenden. Daarnaast worden onze kraamverzorgenden regelmatig bijgeschoold en getraind volgens de nieuwste inzichten. Zo geven we jouw kindje de meest veilige kraamzorg in Doetinchem. Vanwege onze deskundigheid hebben wij met alle zorgverzekeraars pluscontracten afgesloten. Omdat wij buurtgericht werken, komt jouw kraamverzorgende bij jou uit de regio. Ze kan daarom altijd snel bij je zijn, of dat nu bij je thuis of in het dichtstbijzijnde ziekenhuis is. Door deze buurtgerichte werkwijze kennen je kraamverzorgende en verloskundige elkaar goed. Ze weten wat ze van elkaar mogen verwachten en werken samen om jullie de beste start te geven.

Kraamzorg in Doetinchem

Onze kraamverzorgenden zorgen met passie voor jou en je baby. In de kraamweek laat onze kraamverzorgende je kennismaken met Dunstan Babytaal, babymassage en draaiend verzorgen. Wij leveren kraamzorg in Doetinchem, Gaanderen, Gaanderhei, Heidekant, Kleindorp, Langerak, Meerenbroek, Nieuw-Wehl, Plantage, IJzervoorde, Zelhemse Broek en omgeving. Voor telefonisch contact mag je bellen naar: 088 – 7777 666. Je mag ons voor advies over kraamzorg in Doetinchem ook mailen op: klantenservice@naviva.nl. Voor vragen zijn wij te bereiken tussen 8:30 en 17:00 uur. Voor spoed- en noodgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar.

Direct aanmelden?

Wil jij je aanmelden voor kraamzorg in Doetinchem of omgeving? Vul ons aanmeldformulier in.