Kraamzorg Enschede

Ben je zwanger en op zoek naar deskundige en professionele kraamzorg in Enschede? Gefeliciteerd met dit blije nieuws en welkom bij Naviva Kraamzorg Enschede! In en rondom Enschede staat een ervaren team voor je klaar om je een fijne en onbezorgde kraamtijd te geven.

Kwaliteit Naviva Kraamzorg Enschede

Wij zijn steeds op zoek naar het beste voor jou en je baby en HKZ gecertificeerd. Dat houdt onder andere in dat wij continu werken aan een optimaal aanbod van zorg, onze cliënten centraal staan en voldoen aan alle eisen die worden gesteld door de sector en de overheid. Naviva Kraamzorg in Enschede biedt, naast kwaliteit en professionaliteit, meer voordelen. Zo laten we je, als je dat wilt, tijdens de kraamtijd kennis maken met babymassage, de Dunstan Babytaal (je leert herkennen waarom je baby huilt) en een speciale verzorgingstechniek die onnodig huilgedrag helpt voorkomen. Deze techniek zorgt er ook voor dat je baby zich veiliger voelt in jouw armen. En dat schept vertrouwen.

De kraamverzorgende van Naviva vertelt aan het gezin wat zij in de kraamweek allemaal kunnen verwachten van haar

Warme overdracht bij bevallingen in het ziekenhuis

Als je gaat bevallen in het Medisch Spectrum Twente maak je met Naviva Kraamzorg in Enschede gebruik van onze nieuwe dienst; de warme overdracht. Dit houdt in dat de kraamverzorgende van Naviva Kraamzorg, na je bevalling, al in het ziekenhuis bij je komt. Ze zorgt ervoor dat ze op de hoogte is van de eventueel medische gegevens van jou en je baby en zorgt dat jullie veilig naar huis kunnen. Thuis wacht de kraamverzorgende jou weer op en beginnen jullie samen aan de kraamtijd. Lees meer over de Warme Overdracht.

Verloskundigenpraktijken Enschede

Naviva Kraamzorg werkt nauw samen met verloskundigenpraktijken in Enschede

Kennismakingsgesprek

Meld je aan via onze website. Na aanmelding ontvang je ons bewaarmagazine. In de 28e – 32e week van je zwangerschap hebben we een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek beantwoorden we jouw vragen, bespreken we jouw wensen en wat je van Naviva Kraamzorg in Enschede kunt verwachten. Wanneer je zwanger bent van je eerste baby komen we voor het kennismakingsgesprek bij je thuis. Bij een volgende zwangerschap is het afhankelijk van je zorgverzekering of we het kennismakingsgesprek telefonisch of bij je thuis komen voeren.

Contact

Naviva Kraamzorg Enschede staat voor, tijdens en na je bevalling voor jullie klaar. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar via 088 – 7777 666 of info@naviva.nl. Voor spoed- en noodgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar op dit nummer. Met Naviva Kraamzorg in Enschede ben je verzekerd van een fijne en ontspannen start met je baby!

Meld je meteen aan voor kraamzorg