Kwaliteit Naviva Kraamzorg Enschede

Je kraamweek is een van de meest bijzondere momenten in je leven. Wij helpen je deze zo onbezorgd mogelijk te maken. Dit doen we uiteraard door de beste zorg te bieden voor jou en je kindje. Dat staat voorop. Naviva Kraamzorg is HKZ gecertificeerd. Dat houdt onder andere in dat wij continu werken aan een optimaal aanbod van zorg, dat onze cliënten centraal staan en dat we voldoen aan alle eisen die worden gesteld door de sector en de overheid. Naviva Kraamzorg in Enschede biedt echter nog meer voordelen. Zo laten we je, als je dat wilt, tijdens de kraamtijd kennis maken met babymassage, de Dunstan Babytaal (je leert herkennen waarom je baby huilt) en een speciale verzorgingstechniek die onnodig huilgedrag helpt voorkomen. Deze techniek zorgt er ook voor dat je baby zich veiliger voelt in jouw armen. En dat schept vertrouwen. Nog een voordeel is dat onze kraamverzorgenden in Enschede de hielprik en gehoorscreening zelf uitvoeren. Wel zo vertrouwd en makkelijk, want zo kun je het inplannen wanneer het jullie uitkomt.

Meld je meteen aan voor kraamzorg

Warme overdracht bij bevallingen in het ziekenhuis

Als je gaat bevallen in het Medisch Spectrum Twente maak je met Naviva Kraamzorg in Enschede gebruik van onze nieuwe dienst; de warme overdracht. Dit houdt in dat de kraamverzorgende van Naviva Kraamzorg, na je bevalling, al in het ziekenhuis bij je komt. Ze zorgt ervoor dat ze op de hoogte is van de eventueel medische gegevens van jou en je baby en zorgt dat jullie veilig naar huis kunnen. Thuis wacht de kraamverzorgende jou weer op en beginnen jullie samen aan de kraamtijd. Lees meer over de Warme Overdracht.

Verloskundigenpraktijken Enschede

Kraamzorg is noodzakelijke zorg en wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Naviva Kraamzorg heeft contracten met alle zorgverzekeraars.  Naviva Kraamzorg werkt nauw samen met verloskundigenpraktijken in Enschede*, zoals:

*Op deze pagina vermelden we verloskundigenpraktijken waar Naviva veel mee samenwerkt. Staat jouw verloskundigenpraktijk hier niet tussen? Ook dan kan jij je gewoon aanmelden voor kraamzorg van Naviva.

Kraamzorg op maat

Als je cliënt bent van Naviva, begint onze zorg al tijdens je zwangerschap. Na aanmelding krijg je toegang tot je eigen cliëntportaal met daarin een download naar ons online magazine ‘Hoe bevalt het’. Hierin vind je informatie over je zwangerschap, de bevalling, de kraamtijd en de periode daarna. Super handig! In de 28e – 34e week van je zwangerschap hebben we een persoonlijk kennismakingsgesprek met je. Tijdens dit gesprek beantwoorden we jouw vragen, bespreken we jouw wensen en vertellen we wat je van Naviva Kraamzorg in Enschede kunt verwachten. Zo kunnen we de beste match maken met jou en je kraamverzorgende.

Contact

Naviva Kraamzorg Enschede staat voor, tijdens en na je bevalling voor jullie klaar. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar via 088 – 7777 666 of klantenservice@naviva.nl. Met Naviva Kraamzorg in Enschede ben je verzekerd van een fijne en ontspannen start met je baby!

Enthousiast geworden? Meld je nu aan voor onze kraamzorg!