Kraamzorg Emmeloord

Ben je op zoek naar kraamzorg? Van harte gefeliciteerd en welkom bij Naviva Kraamzorg Emmeloord. In de omgeving van Emmeloord staan onze kraamverzorgenden voor je klaar om je een fijne en onbezorgde kraamtijd te geven. Er is altijd een kraamverzorgende bij jou in de buurt.

Babymassage in de kraamtijd

Naviva wil dat je een ontspannen kraamtijd beleeft. Daarom laat je kraamverzorgende je kennismaken met Babymassage; een techniek die gegarandeerd bijdraagt aan een fijne kraamtijd. Want als je baby blij en ontspannen is, ben jij dat ook. De massagetechniek die we bij Naviva Kraamzorg hanteren, is een milde en eenvoudige massagetechniek, die speciaal is ontwikkeld voor baby’s tot zes weken. Babymassage versterkt de band tussen jou en je baby. Dit noemen we hechting. Uiteraard worden vaders ook van harte uitgenodigd mee te doen met babymassage.

Babymassage in de kraamweek

Kwaliteit en professionele zorg

Naviva Kraamzorg staat ook in Emmeloord voor kwaliteit en professionele zorg. Zo bieden we tijdens de kraamtijd (indien gewenst) babymassage, de Dunstan Babytaal en een speciale verzorgingstechniek die onnodig huilgedrag helpt voorkomen. Deze techniek zorgt er voor dat je kindje zich veiliger voelt in jullie armen.

Aanmelden?

Wil je je inschrijven voor kraamzorg van Naviva? Dat kan via ons aanmeldformulier of via 088-7777 666.