Kraamzorg Houten

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap. Een prachtige, maar ook spannende tijd. Niet alleen de zwangerschap, ook de geboorte en de kraamtijd zijn bijzondere momenten in je leven. Natuurlijk wil je het beste voor je kindje. Hopelijk mogen wij van Naviva Kraamzorg Houten je daarbij helpen door je de beste en meest complete kraamzorg te bieden in Houten.

Professionele kraamzorg

Naviva Kraamzorg staat garant voor professionele kraamzorg met persoonlijke aandacht. Onze kraamverzorgenden zijn gedreven, betrokken en uiterst bekwame professionals, die:

  • De gezondheid van moeder en kind monitoren en boven alles stellen;
  • Buurtgericht werken; in Houten of directe omgeving wonen en daarom altijd snel bij je kunnen zijn;
  • Jou praktisch, lichamelijk én emotioneel ondersteunen;
  • Je begeleiden in je nieuwe rol als moeder;
  • Indien gewenst, kunnen assisteren tijdens je (ziekenhuis)bevalling;
  • 24/7 oproepbaar zijn, om als eerste opvang te fungeren na je bevalling of na ontslag uit het ziekenhuis.
  • Ervoor zorgen dat thuis alles op rolletjes blijft lopen tijdens je kraamtijd, waarbij ze ook aandacht hebben voor andere gezinsleden;
  • Ervoor zorgen dat de kraamkamer, babykamer, badkamer en het sanitair hygiënisch schoon zijn;
  • In contact staan met verloskundigen en medici in Houten en regio – en in noodsituaties aan de bel kunnen trekken;
  • Meerdere keren per jaar bijgeschoold worden volgens de nieuwste inzichten.

Aanmelden voor kraamzorg in Houten

Aanmelden voor kraamzorg in Houten kan eenvoudig online. Vul hiervoor het aanmeldformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Liever telefonisch aanmelden of wil je meer informatie? Bel ons dan op telefoonnummer 088 7777 666. Wij bieden kraamhulp in de hele gemeente Houten. Dus ook als je in ’t Goy, Schalkwijk of Tull en ’t Waal woont, ben je van harte welkom om je aan te melden voor Naviva Kraamzorg.

Kennismakingsgesprek

Na je aanmelding maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Onze intaker neemt met jou al je wensen en voorkeuren door, zodat jouw kraamtijd een periode wordt waar je later met een warm gevoel op terugkijkt. Sommige vrouwen vinden het prettig om een kraamplan te maken, een overzicht met daarop allerlei zaken die jij belangrijk (en minder belangrijk) vindt tijdens je kraamtijd. Dit kraamplan gebruiken ze als leidraad tijdens het intakegesprek met Naviva Kraamzorg. Meer lezen over het kraamplan?

Kosten kraamzorg

Omdat kraamzorg tot noodzakelijk zorg gerekend wordt, dekt je basisverzekering de kosten. Ben je aanvullend verzekerd? Grote kans dat je eigen bijdrage dan vergoed wordt. Wil je meer weten over de eigen bijdrage voor kraamzorg? Neem dan contact op met je verzekeraar of lees hier verder.