Kraamzorg Hengelo

Ben je zwanger en op zoek naar deskundige en professionele kraamzorg in Hengelo? Gefeliciteerd met dit blije nieuws en welkom bij Naviva Kraamzorg in Hengelo! In en rondom Hengelo staat een ervaren team voor je klaar om je een fijne en onbezorgde kraamtijd te geven. Er is dus altijd een kraamverzorgende bij jou in de buurt. Dat is wel zo prettig en in principe zal zij ook de hele kraamtijd bij je blijven. Tijdens je kraamtijd staat persoonlijke aandacht centraal. Persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat je, je gewaardeerd en op je gemak voelt, zodat jij en je baby optimaal kunnen genieten van de kraamtijd.

Kraamtijd

De kraamtijd is één grote ontdekking waarin jij je baby steeds beter leert kennen. Onze kraamverzorgende is er voor jou en je baby en biedt de beste zorg. Zo controleert ze onder andere de temperatuur van je baby en houdt ze het gewicht van je baby in de gaten. Ze kijkt hoe jij je voelt en doet ze er alles aan zodat jij in alle rust kunt genieten en kunt herstellen. Bij Naviva Kraamzorg streven we er altijd naar dat je gedurende je kraamtijd één kraamverzorgende krijgt, die uit je eigen regio komt. Dat voelt vertrouwd en dichtbij.

Naviva Kraamzorg zorgt voor jou, je baby en jullie gezin

Kwaliteit Naviva Kraamzorg Hengelo

Naviva Kraamzorg Hengelo staat voor kwaliteit en professionaliteit. Zo laten we je, als je dat wilt, tijdens je kraamtijd kennis maken met babymassage, de Dunstan babytaal (je leert herkennen waarom je baby huilt) en een speciale verzorgingstechniek die onnodig huilgedrag helpt voorkomen. Deze techniek zorgt er ook voor dat je baby zich veiliger voelt in jouw armen. En dat schept vertrouwen. We besteden veel aandacht aan het bijscholen van onze kraamverzorgenden, zodat zij de beste zorg kunnen bieden volgens de laatste inzichten.

Contact Naviva Kraamzorg Hengelo

Voor het aanmelden bij Naviva Kraamzorg in Hengelo klik je hier. Ook kun je ons bellen via 088-7777 666, bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur, voor al je vragen. Met Naviva Kraamzorg in Hengelo houd je gegarandeerd een warme herinnering over aan je kraamtijd!

Klik op deze banner om je aan te melden voor onze kraamzorg