Kraamzorg Hengelo

Ben je zwanger en op zoek naar deskundige en professionele kraamzorg in Hengelo? Gefeliciteerd met dit blije nieuws en welkom bij Naviva Kraamzorg in Hengelo!

In en rondom Hengelo staat een ervaren team voor je klaar om je een fijne en onbezorgde kraamtijd te geven. Er is dus altijd een kraamverzorgende bij jou in de buurt. Dat is wel zo prettig en vertrouwd. Tijdens je kraamtijd staat persoonlijke aandacht centraal. Persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat je, je gewaardeerd en op je gemak voelt, zodat jij en je baby optimaal kunnen genieten van de kraamtijd.

Onbezorgde kraamtijd

De kraamtijd is één grote ontdekking waarin jij je baby steeds beter leert kennen. Onze kraamverzorgende is er voor jou en je baby en biedt de beste zorg. Zo controleert ze onder andere de temperatuur van je baby en houdt ze het gewicht van je baby in de gaten. Ze kijkt hoe jij je voelt en doet ze er alles aan zodat jij in alle rust kunt genieten en kunt herstellen.

Naviva Kraamzorg zorgt voor jou, je baby en jullie gezin

Naviva Kraamzorg Hengelo staat voor kwaliteit en professionaliteit. We bieden in de eerste plaats de beste zorg voor moeder en kind. We voeren controles uit en zorgen dat je goed tot rust komt en kunt herstellen. Daarnaast bieden we graag wat extra’s.  Zo laten we je, als je dat wilt, tijdens je kraamtijd kennis maken met babymassage, de Dunstan babytaal (je leert herkennen waarom je baby huilt) en een speciale verzorgingstechniek die onnodig huilgedrag helpt voorkomen. Deze techniek zorgt er ook voor dat je baby zich veiliger voelt in jouw armen. En dat schept vertrouwen. We besteden veel aandacht aan het bijscholen van onze kraamverzorgenden, zodat zij de beste zorg kunnen bieden volgens de laatste inzichten. Meld je hier aan voor onze kraamzorg!

Vergoed door alle verzekeraars

Kraamzorg is noodzakelijke zorg en wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Naviva Kraamzorg heeft contracten met alle zorgverzekeraars, lees er hier meer over. Uiteraard werken we ook samen met de verloskundige in Hengelo, bekijk hier welke verloskundigen dat zijn.

Contact Naviva Kraamzorg Hengelo

Voor het aanmelden bij Naviva Kraamzorg in Hengelo klik je hier. Ook kun je ons bellen via 088-7777 666, bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur, voor al je vragen. Met Naviva Kraamzorg in Hengelo houd je gegarandeerd een warme herinnering over aan je kraamtijd!