Kraamzorg IJsselstein

Ben je op zoek naar persoonlijke en professionele kraamzorg in IJsselstein? Allereerst van harte gefeliciteerd met de zwangerschap. Er komt een spannende maar vooral ook leuke tijd aan voor jou en je gezin. Naviva Kraamzorg helpt jullie graag in aanloop naar het speciale moment van de bevalling. Ook na de bevalling kun je rekenen op deskundige kraamzorg in IJsselstein en omgeving.

Naviva Kraamzorg vindt het belangrijk dat je onbezorgd kunt genieten van jouw kraamtijd. Aandacht voor veiligheid, voeding en verzorging staat voorop bij jullie kindje. Het is ons doel om jouw gezin te ontzorgen zodat jullie een warme herinnering overhouden aan deze speciale periode.

Een onvergetelijke kraamtijd

Je kraamtijd is één van de belangrijkste momenten in het leven van moeder en kindje. Onze kraamverzorgende biedt jullie alle hulp en ondersteuning. Zo krijgt jullie gezin de beste start op een ontspannen wijze. Dit zoals jullie de kraamzorg in IJsselstein of omgeving voor ogen hebben. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat jullie een warme herinnering overhouden aan onze kraamzorg in de kraamtijd. Al onze kraamverzorgenden zijn gediplomeerd, daarnaast worden ze regelmatig bijgeschoold en getraind volgens de nieuwe inzichten. Op deze manier krijg jij de beste en veiligste zorg voor je kindje. Vanwege de grote deskundigheid van onze werknemers hebben wij met alle zorgverzekeraars pluscontracten afgesloten.

Kraamzorg in IJsselstein en omgeving

Naviva Kraamzorg levert kraamzorg in IJsselstein en omgeving, waaronder in Knollemanshoek. Kraamzorg is noodzakelijke zorg die door de basisverzekering wordt gedekt. Er is een eigen bijdrage per uur. Afhankelijk van je (aanvullende) verzekering krijg je deze (deels) terug. Uiteraard kunnen wij je hier meer informatie over geven. Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 088 – 7777 666.

Direct aanmelden?

Direct inschrijven voor kraamzorg in IJsselstein of omgeving? Dat kan eenvoudig via onze website. Klik hier voor ons aanmeldformulier.