Kraamzorg van Naviva in Kampen

Naviva Kraamzorg werkt buurtgericht. Onze kraamverzorgende komt uit jouw plaats of regio en kan daarom altijd snel bij jou zijn. Door onze buurtgerichte aanpak kennen onze kraamverzorgenden en jouw verloskundige elkaar goed. Ze zijn daardoor goed op elkaar ingespeeld en weten wat ze van elkaar mogen verwachten. Naviva werkt nauw samen met Verloskundigenpraktijk Kampen*. Bij Naviva krijg je kraamzorg een Babyexpert. Lees hier meer over kraamzorg van een babyexpert.

*Op deze pagina vermelden we verloskundigenpraktijken waar Naviva veel mee samenwerkt. Staat jouw verloskundigenpraktijk hier niet tussen? Ook dan kan jij je gewoon aanmelden voor kraamzorg van Naviva.

Meld je hier aan!

De beste zorg voor jou en je kindje

Alle kraamverzorgenden van Naviva zijn deskundige professionals en zijn geregistreerd bij het Kenniscentrum Kraamzorg. Onze medewerkers worden meerdere keren per jaar geschoold en getraind in de nieuwste inzichten. In alles wat we doen staat goede kwaliteit voorop. Kraamverzorgenden van Naviva verstaan hun vak als geen ander en maken met hun talenten het verschil. Professionals die werken vanuit hun hart, vol passie en veerkracht. Tijdens de kraamweek staan ze voor jou en je gezin klaar. Zij coachen je, zodat je na de kraamweek zo zelfstandig mogelijk bent.

Wat kan ik verwachten?

Vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent kan jij je aanmelden voor Kraamzorg van Naviva. We raden je aan om dit tussen de 12e en 16e week van je zwangerschap te doen. Voor de 34e week van je zwangerschap hebben we een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek maken we kennis met elkaar en kan je jouw wensen en bijzonderheden aangeven. Zo kunnen we zorg bieden dat bij jou past. Beval je in het ziekenhuis? Zodra je naar huis mag, kun je ons bellen om de kraamzorg te regelen. Ook ’s avonds of ’s nachts staat onze kraamverzorgende voor je klaar. Ze komt dan mimimaal drie uur bij jullie thuis om jullie te helpen met bijvoorbeeld het ondersteunen bij de voeding en het opmaken van het bedje. Dit noemen we opstartzorg. In drukke periodes en in sommige regio’s kan het voorkomen dat we de opstartzorg middels beeldbellen aanbieden. Zo staan wij voor, tijdens en na de bevalling voor jullie klaar. Kraamzorg is noodzakelijke zorg. De kosten worden door de basisverzekering gedekt. Kraamzorg van Naviva wordt door alle zorgverzekeraars in Nederland vergoed. Je leest hier meer over uren, kosten en zorgverzekeraars.

Vragen over Naviva Kraamzorg Kampen?

Heb je vragen over onze kraamzorg in Kampen? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers van de klantenservice. Zij staan op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur voor je klaar. Contact opnemen kan telefonisch via: 088 7777 666 of per mail via: klantenservice@naviva.nl

Wil jij je direct aanmelden voor onze kraamzorg? Dat kan eenvoudig via het aanmeldformulier op onze website. Onze collega’s van de klantenservice kunnen je hier ook bij helpen.