Kraamzorg Lopik

Op zoek naar kraamzorg in Lopik? Allereerst van harte gefeliciteerd met je zwangerschap. Er komt een spannende maar vooral ook leuke tijd aan voor jouw gezin. Naviva Kraamzorg helpt je graag in deze tijd door het bieden van professionele zorg en persoonlijke aandacht. Dit doen we op een ontspannen manier, op basis van jouw wensen en behoeften. Wij staan niet alleen tijdens de kraamperiode voor je klaar, maar ook tijdens de bevalling en na de kraamtijd.

Wat doet je kraamverzorgende?

Onze kraamverzorgende biedt jullie alle hulp en ondersteuning, zodat je op een ontspannen manier de kraamweek beleefd. Jij en je kindje komen tijdens deze kraamperiode natuurlijk op de eerste plaats. Daarnaast krijgen jij en je partner voldoende adviezen en tips, zodat jullie na de kraamtijd zelfstandig voor jullie kindje kunnen zorgen. Onze speciale bevallingsassistent ondersteunt de verloskundige tijdens de bevalling. Er wordt regelmatig getraind in het ziekenhuis met verloskundigen en hierdoor ben je verzekerd van de beste begeleiding.

Onze Kraamverzorgenden leren je graag meer over de Dunstan Babytaal!

Wist je dat er vijf soorten huilgeluidjes zijn bij alle kindjes? Denk hierbij aan een huiltje voor honger, krampjes, dwarszittende boertjes, ongemak en vermoeidheid. Onze kraamverzorgende leert jou en je partner deze geluiden te herkennen tijdens de kraamperiode. Zo weet jij straks sneller hoe je jouw kindje kunt helpen en voorkom je overmatig huilen. Wij gebruiken hiervoor de Dunstan Babytaal.

Kraamzorg in Lopik en omgeving

Naviva Kraamzorg levert kraamzorg in Lopik en haar omgeving. In de dorpen en buurtgemeenschappen zoals Benschop, Cabauw, Graaf, Jaarsveld, Lopikerkapel, Polsbroek, Polsbroekerdam, Uitweg, Willige Langerak en Zevender. Tijdens het kennismakingsgesprek bepalen we samen hoeveel uren je nodig hebt. Dit hangt van jouw eigen situatie af. In principe krijg je het aantal uren kraamzorg verdeeld over 8 dagen. Je kan telefonisch contact opnemen via: 088 – 77 77 666. Je mag ons voor advies over kraamzorg in Lopik of omgeving ook mailen op: klantenservice@naviva.nl.

Direct aanmelden?

Wil jij je inschrijven voor kraamzorg in Lopik of omgeving? Vul eenvoudig het aanmeldformulier op onze website in.