Kraamzorg Losser

Heb jij binnenkort kraamzorg nodig in Losser? Gefeliciteerd met dit blije nieuws en welkom bij Naviva Kraamzorg Losser! Bij Naviva Kraamzorg staat een veilige start voor jou en je baby centraal. Of je nu assistentie nodig hebt tijdens de bevalling, een veilige leefomgeving of hulp bij de verzorging, bij Naviva Kraamzorg staat veiligheid en kwaliteit altijd op de eerste plaats!

Meld je direct aan!

Bij Naviva Kraamzorg in Losser werken we buurtgericht. Dat houdt in dat jouw kraamverzorgende in principe altijd uit jouw plaats of regio komt. Zij werkt nauw samen met jouw verloskundige. Dit zorgt ervoor dat de kraamverzorgende en verloskundige goed op elkaar ingespeeld zijn, wat bijdraagt aan een ontspannen, veilige en gezonde kraamtijd.

Bekijk hier met welke verloskundige we in jouw regio samen werken.

Kennismakingsgesprek

Nadat je je hebt aangemeld voor Naviva Kraamzorg in Losser, nodigen we je tussen de 28 en 32 weken van je zwangerschap uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Wanneer het je eerste baby is, maken we de afspraak bij jouw thuis. Bij een tweede kindje vindt het kennismakingsgesprek plaats door middel van beeldbellen (uitzonderingen daargelaten). Tijdens het kennismakingsgesprek beantwoordt de consulent graag al jouw vragen, geeft ze advies en is ze benieuwd naar je wensen rondom de bevalling en de kraamzorg. Al je verwachtingen, gemaakte afspraken en bijzonderheden worden tijdens dit gesprek vastgelegd, zodat Naviva Kraamzorg in Losser de beste match kan maken tussen jou en de kraamverzorgende.

Aantal uren Naviva Kraamzorg Losser

Tijdens het persoonlijke kennismakingsgesprek bespreken we ook hoeveel uren kraamzorg je ontvangt. Het aantal uren waar je recht op hebt, hangt af van je persoonlijke situatie en wordt bepaald aan de hand van het Landelijke Indicatie Protocol (LIP). Deze uren worden in principe verspreidt over 8 dagen. Als blijkt dat je meer uren nodig hebt, zal de verloskundige in overleg met jou het aantal uren of dagen bijstellen.

Bevallen in het MST Enschede?

Sinds 2016 werkt Naviva Kraamzorg samen met het MST Enschede door middel van de zogenoemde Warme Overdracht. Met onze Warme Overdracht maken we de zorg voor jou en je kindje nog beter. De kraamverzorgende van Naviva begeleidt jullie op een zorgeloze manier al vanaf het ontslag uit het ziekenhuis.

Contact Naviva Kraamzorg Losser

Je kunt je aanmelden voor Naviva Kraamzorg Losser, zodra je weet dat je zwanger bent. Het beste is om dit tussen de 12e en 16e week van je zwangerschap te doen. Aanmelden kan op onze website of telefonisch via 088 7777 666. Voor vragen of hulp bij het aanmelden kun je contact met ons opnemen tussen 8:30 en 17:00 uur. Voor spoed- en noodgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar via 088 7777 666. Naviva Kraamzorg in Losser maakt hét verschil in de periode voor, tijdens en na de geboorte!