Kraamzorg Monster

In verwachting? Van harte gefeliciteerd! Een bijzondere tijd: je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Naviva Kraamzorg Monster biedt jou, je kindje en jullie gezin graag de beste start. Voor, tijdens en na je bevalling staan wij voor je klaar. Met deskundige zorg en persoonlijke aandacht die bij jou past. Naviva maakt van jouw kraamweek een warme herinnering.

Wat doet Naviva in Monster?

De kraamverzorgende van Naviva Kraamzorg in Monster is er voor jou, je kindje en jullie gezin. Ze assisteert je verloskundige tijdens de bevalling en ondersteunt jullie thuis in de kraamweek. Op de eerste plaats zorgt ze ervoor dat het goed met jou en je kindje gaat. Ze geeft voorlichting en advies, zodat je aan het eind van de kraamtijd zelfstandig en zeker van jezelf voor je kindje kunt zorgen.

Jouw wensen

Jouw kraamweek is een van de meest bijzondere momenten in je leven. Naviva Kraamzorg Monster wil dat je aan deze periode een warme herinnering overhoudt. Daarom staan jouw wensen voor je kraamweek bij Naviva centraal. Tijdens het intakegesprek maken we nader kennis met elkaar. Op basis van jouw wensen en persoonlijke situatie maken we de ideale match met een van onze medewerkers. Respect voor jouw wensen en kraamzorg die bij jou past: daar staan wij voor in Monster.

Babymassage voor een ontspannen kraamtijd

Alle kraamverzorgenden van Naviva zijn opgeleid in babymassage. Onze massage is speciaal voor kindjes tot zes weken oud. Je kindje geniet van een ontspannen massage. Het helpt darmkrampjes voorkomen en maakt je baby rustig. Bovendien is babymassage een hele fijne manier om de hechting tussen jou en je kindje te versterken. Ook voor partners is babymassage een rustgevende activiteit om jullie kindje beter te leren kennen. Meer weten over babymassage?

Aanmelden voor Naviva Kraamzorg Monster?

Wil je je aanmelden voor kraamzorg in Monster? Dat kan eenvoudig online middels ons aanmeldformulier. Liever telefonisch aanmelden voor kraamzorg of heb je een vraag? Bel ons dan op telefoonnummer 088 7777 666.