Bij ons kun je rekenen op:

  • Zorg met passie voor jou en je gezin
  • 24-uurs bereikbaarheid voor zorginzet
  • Een kraamverzorgende uit je buurt in Alphen aan den Rijn
  • Medewerkers opgeleid volgens de nieuwste inzichten

Jouw wensen staan bij Naviva centraal

Je kraamweek is een van de meest bijzondere momenten in je leven. Naviva Kraamzorg Alphen aan den Rijn wil dat je aan deze periode een warme herinnering overhoudt. Daarom staan jouw wensen voor je kraamweek bij ons centraal. Tijdens het intakegesprek maken we nader kennis met elkaar. Op basis van jouw wensen en persoonlijke situatie maken we de ideale match met een van onze medewerkers uit de omgeving. Respect voor jouw wensen en kraamzorg die bij jou past: daar staan wij voor. Wil je reacties lezen van jonge ouders die kraamzorg ontvangen hebben van Naviva?

Babymassage voor een ontspannen kraamweek

Alle kraamverzorgenden van Naviva zijn opgeleid in babymassage. Onze massage is speciaal voor kindjes tot zes weken oud. Je kindje geniet van een ontspannen massage. Het helpt darmkrampjes voorkomen en maakt je baby rustig. Bovendien is babymassage een hele fijne manier om de hechting tussen jou en je kindje te versterken. Ook voor partners is babymassage een rustgevende activiteit om jullie kindje beter te leren kennen. Meer weten over babymassage?

Postcodecheck

Wil je weten of Naviva ook bij jou in de buurt kraamzorg levert? Doe dan onze postcodecheck!

Aanmelden voor kraamzorg van Naviva

Je kunt je aanmelden voor Naviva Kraamzorg in Alphen aan den Rijn, zodra je weet dat je zwanger bent. Het beste is om dit tussen de 12e en 16e week van je zwangerschap te doen. Aanmelden kan via ons aanmeldformulier  of telefonisch via 088 7777 666. Voor vragen of hulp bij het aanmelden kun je altijd contact met ons opnemen. Naviva  maakt hét verschil in de periode voor, tijdens en na de geboorte!