Naviva Kraamzorg in Twente

Ben je zwanger en op zoek naar de beste kraamzorg? Gefeliciteerd met dit blije nieuws en welkom bij Naviva Kraamzorg in Twente! In heel Twente staat een ervaren team voor je klaar om je een fijne en onbezorgde kraamtijd te geven. Er is dus altijd een kraamverzorgende bij jou in de buurt. Zij spreekt jouw taal, kent de regio en de verloskundigen in jouw buurt. Wel zo prettig en vertrouwd.

Buurtgericht

We zijn een grote organisatie, die kleinschalig opereert. We werken in kleine regioteams. Tijdens je intake bij Naviva Kraamzorg Twente vragen we je naar je wensen rondom je kraamweek. Op basis hiervan zoeken we de beste match tussen jou en je kraamverzorgende. We werken buurtgericht, er staat een vast team met ervaren kraamverzorgenden voor je klaar. Zo heb je gedurende je kraamtijd een kraamverzorgende die uit je eigen regio komt. Dat voelt vertrouwd en dichtbij.

Onze kraamverzorgende geeft je uitleg in de kraamweek over de babymassage

Persoonlijke aandacht

De kraamtijd is één grote ontdekking waarin jij en je baby elkaar steeds beter leren kennen. Onze kraamverzorgende is er voor jou en je kleintje en biedt de beste zorg. Zo controleert ze onder andere de temperatuur van je baby en houdt ze het gewicht van je baby in de gaten. Ze kijkt hoe jij je voelt en doet ze er alles aan zodat jij in alle rust kunt genieten en kunt herstellen. Daarnaast ondersteunt ze in de huishouding. Tijdens je kraamtijd staat persoonlijke aandacht centraal. Persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat jij je gewaardeerd en op je gemak voelt, zodat jij en je baby optimaal kunnen genieten van de kraamtijd.

Extra’s in je kraamweek: babymassage, Dunstan babytaal

Natuurlijk zijn we net als iedere andere kraamzorgorganisatie professioneel en deskundig. Maar daarnaast bieden we net even dat beetje extra waardoor je met een supergoed gevoel terugkijkt op je kraamweek en je je baby de best mogelijke start geeft. Zo laten we je, als je dat wilt, tijdens je kraamtijd kennis maken met babymassage (ultieme ontspanning en goed voor de hechting), Dunstan babytaal (je leert herkennen waarom je baby huilt) en een speciale verzorgingstechniek die onnodig huilgedrag helpt voorkomen. Deze techniek zorgt er ook voor dat je baby zich geborgen voelt in jouw armen. En dat schept vertrouwen. We besteden veel aandacht aan het bijscholen van onze kraamverzorgenden, zodat zij de beste zorg kunnen bieden volgens de laatste inzichten. Onze kraamverzorgenden mogen zich dan ook met recht baby-experts noemen.

Hielprik door je kraamverzorgende

Naviva voert in heel Twente de hielprik en de gehoorscreening uit. Als je kraamzorg van Naviva in Twente hebt, is het je eigen kraamverzorgende die dit doet. Wel zo prettig, want zo bepaal je zelf het moment hiervoor en zie je een vertrouwd gezicht.

Kraamzorg is noodzakelijke zorg en wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Naviva Kraamzorg heeft contracten met alle zorgverzekeraars en werkt nauw samen met alle ziekenhuizen en verloskundigen in regio Twente. Goed om te weten: met al deze ziekenhuizen in Twente doen wij warme overdracht.

Contact Naviva Kraamzorg in Twente

Voor het aanmelden bij Naviva Kraamzorg in Twente klik je hier. Ook kun je ons bellen via 088-7777 666, bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur, voor al je vragen. Met Naviva Kraamzorg in Twente houd je gegarandeerd een warme herinnering over aan je kraamtijd!

Meld je nu aan voor kraamzorg