Kraamzorg Westland

Heb jij binnenkort kraamzorg nodig? Gefeliciteerd met dit blije nieuws en welkom bij Naviva Kraamzorg Westland. We leveren kraamzorg Naaldwijk, Honselersdijk, Maasdijk, De Lier, Monster en Ter Heijde. Bij Naviva Kraamzorg staat een veilige start voor jou en je baby centraal. We staan voor, tijdens en na de bevalling graag voor je klaar! Bij Naviva staat veiligheid en kwaliteit altijd op de eerste plaats.

Wat doet Naviva in Westland?

De kraamverzorgende van Naviva Kraamzorg is er voor jou, je kindje en jullie gezin. Ze assisteert je verloskundige tijdens de bevalling en ondersteunt jullie thuis in de kraamweek. Op de eerste plaats zorgt ze ervoor dat het goed met jou en je kindje gaat. Ze geeft voorlichting en advies, zodat je aan het eind van de kraamtijd zelfstandig en zeker van jezelf voor je kindje kunt zorgen.

Jouw wensen

Je kraamweek is een van de meest bijzondere momenten in je leven. Naviva Kraamzorg Westland wil dat je aan deze periode een warme herinnering overhoudt. Daarom staan jouw wensen voor je kraamweek bij ons centraal. Tijdens het intakegesprek maken we nader kennis met elkaar. Op basis van jouw wensen en persoonlijke situatie maken we de ideale match met een van onze medewerkers. Respect voor jouw wensen en kraamzorg die bij jou past: daar staan wij voor.

Uren, kosten en verzekering

Het aantal uren kraamzorg dat je krijgt, is afhankelijk van jouw situatie. Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw wensen en omstandigheden. Samen bespreken we hoeveel uur zorg je krijgt. In de kraamweek kan dat aantal uren veranderen als dat nodig is. Bijvoorbeeld als jij of je kindje langer in het ziekenhuis moeten blijven of als het voeden nog niet goed verloopt. Je verloskundige en kraamverzorgende overleggen dit in de kraamweek met jou.

Aanmelden voor Naviva in Westland

Je kunt je aanmelden voor Naviva Kraamzorg in Westland, zodra je weet dat je zwanger bent. Het beste is om dit tussen de 12e en 16e week van je zwangerschap te doen. Aanmelden kan via ons aanmeldformulier  of telefonisch via 088 7777 666. Voor vragen of hulp bij het aanmelden kun je altijd contact met ons opnemen. Naviva  maakt hét verschil in de periode voor, tijdens en na de geboorte!