Kraamzorg Nieuwerkerk aan den IJssel

Heb jij binnenkort kraamzorg nodig? Gefeliciteerd met dit blije nieuws en welkom bij Naviva Kraamzorg Nieuwerkerk aan den IJssel! Bij Naviva Kraamzorg staat een veilige start voor jou en je baby centraal. We staan voor, tijdens en na de bevalling graag voor je klaar! Bij Naviva staat veiligheid en kwaliteit altijd op de eerste plaats.

Jouw wensen

Je kraamtijd is een van de meest bijzondere momenten in je leven. Naviva Kraamzorg Nieuwerkerk aan den IJssel wil dat je aan deze periode een warme herinnering overhoudt. Daarom staan jouw wensen voor je kraamtijd bij ons centraal. Tijdens het kennismakingsgesprek maken we nader kennis met elkaar. Op basis van jouw wensen en persoonlijke situatie maken we de ideale match met een van onze medewerkers. Respect voor jouw wensen en kraamzorg die bij jou past: daar staan wij voor.

De kraamverzorgende van Naviva

Onze kraamverzorgenden zijn gediplomeerde en uiterst betrokken professionals, die:

  • De gezondheid van jou en je kindje monitoren en boven alles stellen;
  • Niet schrikken van kraamtranen en altijd een luisterend oor bieden;
  • Indien gewenst, kunnen assisteren bij je (ziekenhuis)bevalling en hiervoor 24/7 oproepbaar zijn;
  • De kraamkamer, babykamer, badkamer en het sanitair hygiënisch schoonhouden;
  • Ervoor zorgen dat het huishouden op rolletjes blijft lopen tijdens je kraamtijd;
  • Ook zorg en aandacht hebben voor (eventuele) andere gezinsleden;
  • Je alles leren over de verzorging, de veiligheid en het voeden van je kindje;
  • Ervoor zorgen dat jij aan het einde van je kraamtijd zelfstandig en vol zelfvertrouwen voor je kindje kunt zorgen;
  • Geregistreerd staan bij het Kenniscentrum Kraamzorg;
  • Regelmatig getraind en bijgeschoold worden volgens de nieuwste inzichten. Hun kennis over pasgeborenen en kraamzorg is dus altijd up-to-date.

Clientenervaring

Naviva Kraamzorg doet er alles aan om van jouw kraamtijd een onvergetelijke en ontspannen periode te maken. Gelukkig slagen we daar ook in. Lees hier de ingezonden cliëntervaringen van andere ouders, die eerder kraamzorg hebben ontvangen van Naviva.

Aanmelden voor kraamzorg van Naviva

Je kunt je aanmelden voor Naviva Kraamzorg in Nieuwerkerk aan den IJssel, zodra je weet dat je zwanger bent. Het beste is om dit tussen de 12e en 16e week van je zwangerschap te doen. Aanmelden kan via ons aanmeldformulier  of telefonisch via 088 7777 666. Voor vragen of hulp bij het aanmelden kun je altijd contact met ons opnemen. Naviva  maakt hét verschil in de periode voor, tijdens en na de geboorte!

Klik hier boven en lees meer over het aantal uren kraamzorg, kosten en verzekering