Kraamzorg Oldenzaal

Ben je op zoek naar persoonlijke en professionele kraamzorg in Oldenzaal? Allereerst van harte gefeliciteerd met dit blije nieuws en welkom bij Naviva Kraamzorg in Oldenzaal! Een spannende tijd breekt aan en hierin speelt Naviva Kraamzorg graag een belangrijke rol. We doen er alles aan om jou en je baby de beste start te kunnen geven op een ontspannen en professionele manier. Met Naviva Kraamzorg kun je onbezorgd genieten van je kraamtijd!

Meld je gelijk aan!

Buurtgericht

Naviva Kraamzorg in Oldenzaal werkt buurtgericht, dat houdt in dat jouw kraamverzorgende zo veel mogelijk uit jouw omgeving komt. Zo kent ze de verloskundige goed en weten ze wat ze van elkaar kunnen verwachten. In Oldenzaal werken we veel samen met verloskundigenpraktijk Evy en praktijk Oldenzaal, Dinkelland en omstreken. *

We zijn weliswaar een grote organisatie, maar persoonlijke aandacht voor jou, je baby en je gezin vinden wij erg belangrijk. Hier streven wij dan ook naar. Naviva Kraamzorg zorgt voor een veilige en rustige omgeving, zodat jij optimaal van je kindje kan genieten.

*Op deze pagina vermelden we verloskundigenpraktijken waar Naviva veel mee samenwerkt. Staat jouw verloskundigenpraktijk hier niet tussen? Ook dan kan jij je gewoon aanmelden voor kraamzorg van Naviva.

Kwaliteitszorg

Steeds meer mensen weten Naviva Kraamzorg in Oldenzaal te vinden. Best logisch, want bij Naviva Kraamzorg bent u verzekerd van de beste zorg. Wij zijn één van de grootste kraamzorgaanbieders van Nederland, HKZ gecertificeerd en investeren in de kwaliteit en deskundigheid van onze medewerkers. Jouw kraamverzorgende volgt regelmatig bijscholing, zodat je de beste zorg volgens de laatste inzichten ontvangt. Kwaliteit in alles wat we doen, dat staat bij Naviva Kraamzorg in Oldenzaal centraal.

Uren, kosten en verzekering

Ben je benieuwd naar het aantal uren kraamzorg waar je recht op hebt? Lees meer informatie over het aantal uren kraamzorg, de kosten en je verzekering. Het aantal uren zorg is altijd afhankelijk van jouw situatie. Kraamzorg is noodzakelijke zorg en wordt door je basisverzekering gedekt. Wel betaal je een eigen bijdrage per uur

Contact Naviva Kraamzorg Oldenzaal

Naviva Kraamzorg in Oldenzaal draagt op een waardevolle manier bij aan je kraamtijd. We willen dat je aan je kraamtijd een warme herinnering overhoudt. Wil je meer informatie of heb je een vraag? Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 088 7777 666 of een e-mail te sturen naar klantenservice@naviva.nl. Onze medewerkers zijn op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur bereikbaar en helpen je graag verder. Heb je een spoed- of noodgeval? Naviva Kraamzorg in Oldenzaal is in spoed- of noodgevallen 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via 088 7777 666.