Kraamzorg Utrechtse Heuvelrug

Ben je op zoek naar kraamzorg op de Utrechtse Heuvelrug? Allereerst van harte gefeliciteerd! Er komt een bijzondere tijd aan. Naviva Kraamzorg Utrechtse Heuvelrug staat voor professionele zorg met persoonlijke aandacht. Onze kraamverzorgende is er voor jou, je kindje en de rest van het gezin. We bieden de kraamzorg in de Utrechtse Heuvelrug op een ontspannen manier, waar jij je goed bij voelt. Naviva Kraamzorg staat graag voor je klaar: voor, tijdens en na je bevalling.

Onvergetelijke kraamtijd met Naviva Kraamzorg

Jij en jullie kindje komen bij onze kraamverzorgende altijd op de eerste plaats. Daarnaast zorgt ze ook voor de rest van het gezin in deze bijzondere periode. Ze geeft ze jou en je partner voldoende voorlichting en advies. Zo kun je na afloop van de kraamtijd zelfstandig voor je kindje zorgen. Naviva Kraamzorg in de Utrechtse Heuvelrug werkt enkel met gespecialiseerde kraamverzorgenden . Daarnaast hebben we speciaal daarvoor opgeleide bevallingsassistenten die je verloskundige ondersteunen tijdens de bevalling. Of je nou thuis of in het ziekenhuis bevalt, wij zorgen voor een veilige bevalling en ontspannen kraamzorg. Meer daarover lees je hier.

In de buurt

Wij werken buurtgericht. Dit betekent dat je kraamverzorgende uit de Utrechtse Heuvelrug of omgeving komt. Als het moet, is onze kraamverzorgende daardoor snel bij je om je verder te helpen. Een bijkomend voordeel is dat de verloskundige en kraamverzorgende van Naviva Kraamzorg elkaar kennen en eerder hebben samengewerkt. Dat voelt dichtbij en vertrouwd. Meer over de kraamzorg in de Utrechtse Heuvelrug vind je op onze website.

Kraamzorg in de Utrechtse Heuvelrug en omgeving

Onze kraamverzorgenden leveren zorg in de Utrechste Heuvelrug en omgeving. Denk hierbij aan: Amerongen, Beerschoten, Breedeveen, Darthuizen, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Haagje, Haspel, Leersum, Maarn, Maarsbergen, Overberg en Palmstad. Het aantal uren kraamzorg in de Utrechtse Heuvelrug hangt af van jouw situatie en bespreken we tijdens het intakegesprek. Als je je eerste kindje verwacht vindt de intake bij jou thuis plaats. Bij een tweede of volgende kindje is de kennismaking via beeldbellen. Aanmelden voor kraamzorg gaat snel en simpel. Klik hier om je in te schrijven of bel met: 088 – 77 77 666. Je mag ons voor advies over kraamzorg in de Utrechtse Heuvelrug ook mailen op: klantenservice@naviva.nl.